mandag den 16. august 2010

Hvor blev overskuddet af?

Billedet er fundet her, hos Pia
Som i øvrigt laver nogle super fede tegninger


Jeg havde faktisk RET mange planer om alverdens ting og sager i sidste uge, men jeg har ligget på den lade side og har faktisk været træt, uoplagt og helt drænet for energi den sidste 1½ uges tid.. Egentlig havde jeg en laaaang liste med alle de ting jeg havde planer om at skulle nå de her 3 uger hvor jeg var alene hjemme, men det er lagt lidt på hylden eftersom bare det at rydde op ligger mig meget fjernt! Sofaen og min dyne kalder for intenst efter mig for tiden..
Rigtig øv når jeg på onsdag efter halvandet år hjemme skal starte op igen, der var ellers så mange ting jeg gerne ville have nået.. Men, det må blive en anden gang!


Conny, Mynthes dagplejemor havde sidste dag i fredags inden ferien - ÉN måned!
Så da Mynthe igår aftes begyndte at snotte ret meget, og ikke ville sove begyndte jeg at frygte mandagens gæsteplejestart lidt.. Jeg har nemlig kun lige mandag og tirsdag til at få kørt hende ind, så ville jo nødigt blive hjemme! Men, efter en HEL nat i min ellers så højt elskede eames gyngestol, rokkende med Mynthe på armen, fik hun sin søvn.. (Ja hvem tænker på moderen!!!) Så imorges da jeg vækkede hende var hun nogenlunde ved godt mod, stadig rigtig snottet men ellers i godt humør. Hende afsted til gæstepleje, som faktisk gik okay med afleveringen - Nu ser vi hvordan dagen er gået når jeg henter hende til middag. Og så krydser jeg fingre for et bedre helbred og muligheden for lidt nattesøvn..

Og nøøøøj hvor jeg glæder mig til at få min kære mand hjem igen!
Altså, jeg tager hatten af for dem der kan få et langdistance forhold til at fungere, for mig ville det aldrig gå!!!!

4 kommentarer:

 1. Alenemor, det er noget der dræner. Min kære mand arbejder mere eller mindre fuldtid, og så knokler han med speciale i weekenderne, så kan kun forestille mig, hvordan det må være, når man ikke engang kan ligge i ske om natten... Sender lige lidt af mit sparsomme overskud i din retning

  SvarSlet
 2. lyder en smule træls... Jeg har set på nogle af dine tidligere indlæg, at du serverede en særlig lagkage for Mynte - jeg skal selv snart holde børnefødselsdag, og ville bare høre, hvad du havde puttet i den til hende?

  SvarSlet
 3. Rebekka - tusinde tak, dit ellers så sparsomme overskud gav mig en smule mere energi idag:)

  Katrine - Ja, eller.. Egentlig var den ikke så speciel jeg havde bare forsøgt at holde den lidt sund. Jeg havde bagt lagkagebunde selv og skåret dem ud i lille størrelse og fyldet var så bare en masse forskelligt frugt og lidt flødeskum som creme, da det ikke indeholder alt det usunde som kagecreme gør. Til toppen havde jeg blendet lidt bær og pisket sammen med flødeskum.
  Håber det hjælp lidt?

  SvarSlet
 4. Vilken härlig och beskrivande bild du valt till ditt inlägg :-)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D