tirsdag den 3. august 2010

Forberedelserne er gået igang..

Med lidt kyndig hjælp fra Julia er jeg nu påbegyndt projekt fyld fryseren med kager til på lørdag!
Dette er kun et lille udvalg.. Og guuud hvor det irriterer mig at min tålmodighed ikke rakte til at vente på muffins bradepanden - se nu lige hvor firkantede nogle af dem blev? Arrrrgh.. troede det kunne gå med dobbelt forme, æv! Enten ser jeg igennem fingre med dem eller også laver jeg en ny portion, vil tiden vise..

6 kommentarer:

 1. Hold da op hvor er du aktiv her til aften!
  Det ser hyggeligt ud med alt det fødselsdags-tam-tam! (Forberedelserne er altså også hyggelige, synes jeg. Undtagen når ens muffins bliver firkantede!)

  SvarSlet
 2. Øv kender det desværre godt, sådan en muffin-bradepande er altså guld værd!!

  SvarSlet
 3. Mums, heldige er de, som skal sætte tænderne i alle de lækre kager:)
  Vil egentlig gerne høre, om du har fået afprøvet den der Bailey-islagkage, og om den er værd at prøve?
  Kh Rikke

  SvarSlet
 4. Jeg elsker også at bage, men jeg ville elske det endnu mere hvis jeg havde 2 røreskåle til min kitchen aid og 2 ovne så der ikke var så lang ventetid;)

  Rikke - Nej det har jeg faktisk ikke endnu, har villet mange gange men så har jeg manglet bailey og så gået væk fra det igen..
  Så hvis du kaster dig ud i det, må du endelig fortælle om resultatet?
  Og jeg tror bestemt at den er værd at prøve:)

  SvarSlet
 5. Jøyemeg det var da ikke for lite du hadde baket :) må si du er flink, jeg pleier å holde meg til en oppskrift og helst ikke mer en en porsjon ;) for da blir jeg lei...
  ha en flott dag

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D