tirsdag den 31. august 2010

Det der med at miste læsere..

Ja det sidder jeg og filosoferer lidt over idag!
Igår sagde den 249 faste læsere, jeg tænkte fedt - "når jeg når 250 vil jeg som tak bringe endnu en give away".. Men så idag, 247.. Æv! Hvorfor nu det?
- Sletter folk deres google konto, eller er min blog bare ikke så spændende som de havde håbet? Eller det værste, tilmeldte de sig kun som faste læsere pga en give away?
Hmm.. Sikke jeg kan sidde her tilbage og filosofere!

Men til alle jer andre - tusinde tak fordi i stadig trofast følger med, og selvfølgelig skal i "belønnes" med en give away inden alt for længe..

Hvorfor tror I at man mister læsere?

16 kommentarer:

 1. Jeg har oplevet det samme, og har gjort mig de samme tanker som dig....
  -vil gerne vide hvad grunden er, man er vel nysgerrig;-)

  Tænker lidt at der ikke er den samme aktivitet som for nogle måneder siden, måske er det derfor at folk falder fra? -eller måske skyldes det de uheldige episoder, hvor ukendte har hapset identiteter?

  Vil glæde mig til din give away :-)

  God aften!

  Kærlige hilsner, Louise

  SvarSlet
 2. Det samme er sket for mig, men lige som Louise tror jeg det ER fordi folk vælger at lukke deres blog...? Det håber jeg ihvetfald!:-)

  SvarSlet
 3. Jeg har oplevet det samme og har gjort de samme tanker som dig. Første gang, jeg oplevede det synes jeg at det var lidt trist og blev faktisk lidt ked af det *s*. Nu prøver jeg ikke at følge så meget med i faste læsere og håber da på, at det er fordi at folk har lukket deres blog og ikke fordi de ikke vil følge med mere hihi.
  Ser frem til din give away.

  Knus Charlotte

  SvarSlet
 4. Hej
  Tror ikke du skal tage det personligt! Du har super mange læsere, som er glade for din blog! Min blog skifter næsten hver dag, så er jeg tæt på 100 læser.... men så er der 97 læsere, næste dag 94...!
  Men har tænkt ligesom dig!
  Knus herfra!

  SvarSlet
 5. Jeg tror der er en meget simpel forklaring. Jeg tror det er fordi man kun kan være tilmeldt et maks antal blogs. Synes jeg har oplevet at der er forsvundet blogs fra min liste, som jeg ikke har slettet selv :)
  Jeg hænger i hvert fald på - synes der er så hyggeligt hos dig :)

  SvarSlet
 6. Selv som nybegynder har jeg oplevet plus-minus... Men når jeg så får en kommentar fra en af mine faste læsere og begynder at lære dem lidt at kende (altså med de muligheder og begrænsninger blogland indebærer) så tænker jeg at de tæller for to! Ja, nogle gange - når jeg fx. får hjælp til at linke eller får ros, så tæller de for op til fem!
  God aften.

  SvarSlet
 7. Jeg er også nybegynder og jeg tænker bare: Hvordan pokker får man så mange faste!? Jeg glæder mig over mine 4, men skal ikke tænke på at de 2 af dem er min lillesøster (ny og gammel blog), en veninde og så en her fra blogland :D

  Men - jeg elsker at læse med på din blog og har ikke tænkt at smutte!

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Jeg er stor fan af din blog:-) Jeg læser den hver dag. Jeg elsker at blive inspireret af dine kreative projekter og desuden har jeg en datter på Mynthes alder, så jeg nyder også indlæggene om hende og jeres familieliv.
  Jeg har været fast læser i flere måneder, dog uden at være tilmeldt. Hvis det er nogen trøst, tror jeg der er mange som mig, som ikke er tilmeldt, men stadig læser blogs.
  Men NU er det på tide at gøre mit forhold til din blog officielt..derfor er jeg blevet tilmeldt:-)

  Du skal endelig fortsætte, med det du gør...I LOVE IT

  SvarSlet
 10. Jeg følger dig i hvert fald stadig, bare rolig ;-)
  Har selv 47 faste læsere, så der er langt op til dig :D

  SvarSlet
 11. Man må kun følge 300 blogs for blogger, jeg har fornylig nået denne grænse og måtte slette, har skrevet et indlæg om det, men har ikke slettet din dejlige blog og kan se du nu har nået de 250 læsere:-)

  SvarSlet
 12. Jeg synes nogle gange at det her blog noget bliver noget underligt noget. Selv har jeg 25 faste læsere og det er dem jeg fik ved min første give away, ikke en eneste er kommet siden.. Men jeg ved at laver jeg en ny give away så stiger det igen og det, samt at jeg er lidt i tvivl om hvor mange der læser med, kan godt irritere mig på en dårlig dag, men omvendt så er jeg jo også selv dårlig til at få smidt en kommentar selvom jeg dagligt følger mange bloge. Jeg læser i hvertfald med her hos dig og synes det er hyggeligt at læse om din søde datter og se hvad du laver...

  Kh Anna

  SvarSlet
 13. Hmm jeg tænker lidt anderledes end de fleste af jer, kan jeg læse mig frem til. Helt ærligt, så melder jeg mig selv fra som fast læser, hvis jeg ikke synes bloggen alligevel var så interessant. Jeg bliver mere forvirret af at have for mange blogs, hvis de ikke er interessante for mig. Og så synes jeg der er noget fedt i, at de mennesker der læser med faktisk tager stilling.
  Og 250 læsere er jo fedt! Men det giver vel også en følelse af ansvar/ forpligtelse overfor læserne?
  Jeg vælger ikke at stresse over læserantallet, for jeg vil hellere skrive som jeg lyster både indholdsmæssigt men også tidsintervaller :)

  SvarSlet
 14. Jeg har det nok lige som onkel anne, at man vælger lidt fra og til. Det tager da lidt tid at finde de blogs hvor man bare bliver hængende fordi man ikke kan lade være, der er jo simpelthen så mange at vælge imellem :-) Jeg har selv 15 faste læsere, som jeg er super glad for. Lige nu har jeg min første give away, og jeg har bevidst valgt at have en næsten regel løs en af slagsen. Fordi jeg godt kan lide det på den måde, ikke at jeg er modstander af den mere traditionelle, men måske har jeg bare en naiv forestilling om at dem, der så melder sig som fast læser, gør det fordi de har lyst, og ikke fordi de har større chance før at vinde. Men vælger de min blogs fra er det også okay, så deler jeg nok bare ikke emner der interesserer dem ;-) Gav det mon mening ;-)

  SvarSlet
 15. Vi har oplevet det samme på vores blog, men jeg har nu ikke tænkt så meget over det. Når det drejer sig om en krea-blog handler det for mig meget om smag. Jeg har tilmeldt mig flere blogs, for efterfølgende at melde fra. Jeg kan godt lide at min blogliste ikke er for lang. Så er det mere overskueligt og jeg kan huske de forskellige blogs fra hinanden. :)

  SvarSlet
 16. Sikke man svar - tusinde tak!
  Jeg har oprettet et nyt indlæg med mit svar:)

  Dejligt at se andre tænker som mig, og jeg blev da også lidt klogere:)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D