fredag den 27. august 2010

Endelig endelig ENDELIG!

Blev det Mynthes tur til at få en tand, eller.. Det vil sige, snerten af en tand der er ved at bryde frem. Troede ellers hun skulle forblive tandløs! Alle de andre børn i mødregruppen har forlængst fået tænder, og egentlig burde de jo også så småt komme ved 5-6 måneders alderen ikke? Og så igen, nogen bliver sågar født med tænder - vildt!
MEN, nu skal vi igang med tandbørstningen, hvordan det så end liiiige skal forløbe, bliver spændende.

Faktisk var jeg selv omkring 14-16 måneder før jeg fik tænder, i 1 års fødselsdagsgave fik jeg en tandbørste og min far havde mig med på slæb til tandlægen for at høre om jeg nu også var helt normal - det var jeg kan jeg forsikre jer om..

Så jeg var forberedt på Mynthes lidt sene udvikling på tandområdet, og faktisk har vi bare nydt det. Selvfølgelig er der ting hun ikke rigtig kan spise endnu uden tænder, meeeeeen vi har et helt liv foran os, så mon ikke vi når det hele?5 kommentarer:

 1. Stort tillykke!
  Og hvor er børn bare forskellige - Eliott har 16tænder :-O

  SvarSlet
 2. Stort:) Frida har også lige fået den første, vi var også begyndt at spekulere på, om det nogensinde ville ske:)

  SvarSlet
 3. Tillykke!

  Min datter var også længe om at få sin første tand - jeg tror faktisk også hun var omkring 1 år. Og nu, som 1½ årig, har hun lige fået sin 10.

  God weekend

  Kh Louise

  SvarSlet
 4. Tillykke med tanden - hvor er det spændende...
  Oscar var ret hurtig til at få tænder, til gengælde måtte vi døje med smerter og søvnløse nætter ved de fleste af dem...Men hvor er det bare stort når de første tand kommer:-)
  Endnu engang tillykke med den og ha en dejlig dag:-)
  Knus Malene

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D