tirsdag den 31. december 2013

Hvad bragte år 2013?

2013 har så absolut ikke været mit år, og jeg satser stærkt på at år 2014 bliver nemmere, sjovere og ikke mindst meget mere mig - jeg vil i hvert fald gøre mit for at det lykkedes. Hell year, år 2014 bliver MIT år!

År 2013 har været fuldt med frustration, smerte, ligegyldighed, bristede drømme, løgne og en hulens masse stejle bakker, men heldigvis er jeg samtidig så heldig at have mine elskede lige ved hånden til at bære mig over al lorten - hurra for dem! Jeg er taknemmelig. Året 2013 var året for jeg for alvor blev 'syg', jeg fik nemlig hele 4 diagnoser. Svært og skide hårdt, og selvom jeg rent personligt slet ikke har accepteret det endnu og da slet ikke det faktum at det er resten af mit liv, så har det alligevel gjort tingene meget nemmere - Nu tror folk nemmelig på mig, endelig, endelig er kommunen igang med at få mig videre i systemet, det har været en hård kamp!

Det var også året hvor mange nullermænd og rodebunker fandt vejen til mit hjem, året hvor jeg ikke har taget på - dog ej heller tabt mig (!!), året hvor jeg yderligere fik konstateret problemer med stofskiftet, året hvor ordet 'selfie' for alvor kom frem, året hvor jeg fandt ud af hvor stærkt forholdet til min elskede kærestemand i virkeligheden er og hvor meget vi kan sammen. Men også året hvor skæld ud blev en velkendt ting herhjemme, prøvelser, 'vil selv, kan selv' børne flabet præ teenagereren på 4 år brød i særdeleshed frem samtidig med at hun er jordens mest kærlige og omsorgsfulde lille pige. Året hvor tætte venskaber desværre ophørte, nye kom til og andre relationer blev skab.
Et år der på mange måder har været ubeskrivelig hårdt og har kostet mange tårer, men også et år hvor jeg er blevet meget mere voksen, klogere på mig selv og ikke mindst på hvad jeg vil med mit liv og hvem jeg vil dele det med. Jeg er blevet stærkere og mere viljefast, bedre til at sige fra og ikke mindst til at fortælle åbent om mig selv og min situation. Ting jeg, når jeg tænker tilbage på år 2012 og de kommende nytårsfortsætter for 2013 egentlig stemmer ret godt overens med. - Måske har år 2013 været så skidt, at det rent faktisk har været godt for noget, nemlig mig selv? Ja tænk engang, det kommer snigende helt uden man ved det.


Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. For en venindes synspunkt er 2013 et år hvor du har sat grænser, nogle gode grænser for at være loyal overfor dig selv. Et år hvor du tiltrods for svære tider, er en fantastisk veninde, mor og kæreste. Vi glæder os til at tilbringe, forhåbentlig meget mere tid med jer i 2014 end i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kunne ikke sige det bedre, Mie - grænserne for at passe på dig selv og kunne se dig selv i øjnene senere hen. ♥

   Slet
  2. Hold nu kæft altså hvor er i søde! TAK for jer :-*

   Slet
 2. De kampe 2013 har givet os er helt klart dyrebare på en meget vis måde. Jeg håber også, at 2014 bliver et fantastisk år! <3

  Kh
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Så sandt ja, håber dit 2014 bliver skøøøøønt!

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D