mandag den 2. december 2013

Glædelig 1. December
Mynthe var så spændt at hun allerede klokken 05.24 stod ved siden af min seng med sin nissepakke i hånden og fortalte at nissen havde været der og at døren stadig var der. Gaaaaaaaab! (bare hele december måned ikke bliver sådan!) Men ja, op og åbne gave - og da klokken slog 8, stod vi allerede ude og klar til at købe juletræ, præcis som jeg havde lovet hende, altså juletræet, ikke just tidspunktet. 
Vi har pyntet både juletræet og resten af hytten, jeg er ellers ikke til nisser og røde ting - mén, nu er Mynthe blevet så stor at hun forbinder julen med rød og nisser, og eftersom det var hende der pakkede julekassen ud, ja så stod valget jo klart. Bum hjalp hende lidt på vej med nissepigen Lise i sofaen, hende fik jeg selv som barn, det synes Mynthe er mægtig sjovt. 

Årets juledekorationer er også på plads, kalenderlys og adventskrans med natur tema - som altid. Mynthe har lavet kalenderlys til mormor og en dekoration til vores pizzamand, han blev mægtig glad! (det er altså ikke fordi vi spiser særlig meget pizza, men vi bor ovenpå én og de er altid så søde og hjælpsomme)


Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

 1. Ja, jeg forbinder nu også rød og jul med hinanden :) .. men måske den røde er blevet lidt mørkere med årene :D :D
  - og godt at pizzamanden blev glad, men mon ikke også mormor gør det ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Både mormor og pizzamanden blev rigtig glade :-)

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D