tirsdag den 10. december 2013

Barnets egen tablet - skide go' julegave idé! (hvis jeg da selv skal sige det..)Er du også irriteret over ikke længere at have din ipad i fred for ungernes fedtfingre? Så har du her en super smart løsning - nemlig en tablet der egner sig til børnene. Barnets helt egen tablet, uden mor og far skal være nervøse for ødelæggelse eller dyre internet besøg. En børnevenlig tablet, spækket med pædagogisk indhold dedikeret til de yngste!  Tableten er en andriod og igennem google play får du adgang til en platform med mere end 19.000 forskellige apps, hvor du kan hente lige hvad du eller dit barn ønsker - tableten har selvfølgelig en advanceret forældrekontrol således at I er sikret en sikker internet browsing og ingen tilkøb af apps eller andet internetbrug uden forældreaccept.
Barnet har mulighed for at gå på opdagelse i en masse lærerige apps, sjove spil eller se film. Udover muligheden for bogstaver, tal og former er der også forskellige quiz'es i form af spørgsmål omkring dyr og naturen. De mange forskellige præinstallerede apps henvender sig primært til børn i alderen 1-4år.

Vi har været så heldige at få lov og teste en tablet og Mynthe er lykkelig for sin "lege-pad" som hun kalder den, hun elsker at sidde med den og faktisk er hun allerede mere skrap til det end jeg er. Da vi først fik den og gjorde den klar til brug (som i øvringt er super nemt!) viste jeg hende lige de mest grundlæggende ting, og derefter gik hun så selv på opdagelse - og hurtigt har hun fundet sine yndlings spil, lærerige apps, og de allerede installerede lego friends film i tableten har hun nok set noget nær 80 gange. Selvfølgelig har vi en begrænsning på, for hvor meget hun reelt må bruge sin tablet dagligt, men når det så er sagt, er jeg langt mere tilhænger af, at hun bruger tiden på lærerige ting i form af bogstaver og ord, fremfor ligegyldigt børnefjernsyn - og hun synes endda selv at det er sjovere. 

Jeg kan klart anbefale Lexibook tablet junior 2, vi er i hvert fald fuldt tilfredse herhjemme! Måske en oplagt julegaveidé? (I kan læse meget mere om alt dens tekniske kunnen, lige her)

 Produktet til dette indlæg er sponsoreret.
alle ord og meninger er mine egne
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D