mandag den 6. august 2012

Uanset hvor dum dagen er, har man altid sine drømme

Dagen idag startede egentlig godt, eller.. Vågnede ved at Mynthe kom og fortalte at hun havde tisset   i sengen, men okay - det er hendes første nat uheld, så det er nu egentlig ret okay synes jeg!
Nå men ellers har dagen været god, lige indtil nogle dumme opkald ringede ind på min telefon, stadig fra den tidligere nævnte "sag" - Men det skal da ikke ødelægge min dag, jeg drømmer mig bare lidt væk, og tænker på nogle af alle de fine ting jeg ønsker mig i fødselsdagsgave..


Mest af alt ønsker jeg mig nu nok bare noget mere plads.
Men måske? Efter alt det her tumult med kommunen, har kærestemanden virkelig været der for mig og vi er faktisk kommet en del tættere på hinanden og kærligheden vokser og vokser - så vi leger lidt med tanken om måske at finde en lejlighed sammen, SAMMEN! Altså i ved, sådan flytte sammen sammen.. Som rigtige kærester, voksne parforholds-det er os længe ud i fremtiden-kærester! Det er et kæmpe stort skridt for mig at opgive min og Mynthes lille "hule" her, for så at finde noget sammen med en ny fyr, til os alle tre sådan helt uden noget "sikkerhedsnet"? Puh ha, jeg har tænkt! Men altså.. Jeg har lysten. Og selvom vi ikke ses ret tit fortiden pga hans arbejde, sms'er og taler vi en hel del om vores fælles drømme på længere sigt.  

Jeg har hele tiden syntes at det var for tidligt i forhold til Mynthe. Jeg nyder virkelig min og Mynthes tilværelse her i vores egen lille lejlighed, så tankerne flyder meget omkring hende og den omvæltning det ville blive. Men hun har jo sin mor og hendes faste hverdag :)

Og se så lige den her sag? Dén er da lækker! Og så forestil jer at det tæppe fra Ferm Living jeg ønsker mig, hænger over armlænet? Uh ha, jeg kan se det hele for mig! 
Ønsketænkning
Uanset hvor dum dagen er, har man altid sine drømme.

Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Elsker dig måde at vende tingene på! Du er helt sikkert en af den jeg ser op på, når mine dage har været sådan rigtig øv, efter en slid med kommune og en dum mail der dumper ind.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor er du dag sød!
   Tænk at nogen ser mig sådan, SKØN tanke!
   Tak :)

   Slet
 2. Så fine ting du ønsker dig.
  Bordene drømmer jeg også om, og Kartell lampen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Gid man havde en masse penge at bruge af :)

   Slet
 3. Du har en dejlig tilgang til tilværelsen, den smitter :)
  Og meget lækker (og enorm) sofa :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak - jeg prøver i hvert fald :)

   Og pssst.. sofaen kunne godt gå hen og blive min ;)

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D