lørdag den 11. august 2012

Den perfekte kalender
Måske kan I huske at jeg selv lavede min kalender for i år - men den blev jo desværre væk sammen med min taske som blev stjålet. Og siden da har jeg faktisk ikke rigtig haft en kalender, men men men... se nu her hvad jeg fandt i Bog og Idé igår! Næsten samme udgave som jeg selv forsøgte mig med! Smart eller smart?
En hel uge pr side, men med god skriveplads og en tom side til masser af noter og To Do lister på den modsatte side. Yay, jeg er lykkelig for min nye kalender - og så holder den tilmed i 18mdr! Elastikken rundt om er også ret smart, jeg har nemlig altid løse ting liggende i kalenderen, og som ekstra bonus kan jeg nu også have en lille notesbog med på farten.
Med lidt af al den fine nye tape på, så skal den nok blive smækker lækker og total yndlings.

Og ja, jeg kan godt se det lyder lidt som en salgs tale, men det er det altså ikke!
Jeg er bare mægtig glad for endelig at have fundet den helt perfekte kalender til mig og mit forbrug :)

Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Jeg mangler også en kalender til at holde styr på mit liv og huskelister. Mine post-its har det med at forsvinde. Jeg må da lige se nærmere på den kalender og regner med efter billeder når du har pimpet med tape.
  Kh
  Moniks

  SvarSlet
 2. Jeg har heller ikke en kalender, men den der er PERFEKT!! Den må jeg lige forbi bog og ide og hente. Hvad koster den mon?

  kh mimi

  www.mimiego.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Den ser da ret skøn ud den der! - leger muligvis copycat (igen igen)
  Gælder den 18 måneder frem fra nu, eller hvordan?

  Hav en faboulous weekend!

  SvarSlet
 4. Jeg ejer ikke en kalender. Jeg bruger min tlf og så har vi en "family-planner" hængende i køkkenet, som ungerne selv kan kigge med på....
  Vil gerne se det færdige resultat :-)

  SvarSlet
 5. Altså, den er intet mindre end perfekt!
  Eller.. Ej, egentlig ville jeg hellere have haft kalendersiden på højre - men altså, det er peanuts! Den er skøn.

  Den gælder fra Juli måned så vidt jeg husker og 18mdr frem..
  89kr i Bog og Idé og den fåes i 3 størrelser :)

  Jeg har aldrig kunne forliges med min telefon-kalender, jeg skal have papir imellem fingrerne - ja jeg er nok lidt gammeldags :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D