lørdag den 25. august 2012

Genbrugsfund - flettet vugge

En fletvugge til Mynthes dukke, Alberte. fundet i den lokale genbrug til 40kr. Så den igennem vinduet fra mit arbejde og MÅTTE bare hurtigt smutte over og sige 'reservret' til jeg får fri.. Tihii..
Skal lige tænke lidt, men med lidt blonder, lækre stoffer og sådan SÅ skal det nok blive fantastisk!

Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Den er da alt for kær, og til 40 kroner, så er det et fund af de bedre. Det er lige før, at du skal have et håndtag eller noget i enden af den, så Mynthe kan skubbe rundt med den.

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare super fin.. Den bliver hun super glad for, så kommer dukkerne til at sove godt..
  Kh Camilla

  SvarSlet
 3. Amalie, min yngste, har en magen til, der har været hendes mormors;-)

  SvarSlet
 4. Årh den er bar fin :) Vi har en stor en af slagsen i familien, så den har Elliot lagt i da han var helt lille :) Elsker bar de er i flet :)

  SvarSlet
 5. Hej:)

  Her skal min egen Mynte være storesøster til februar og "familievuggen" er lånt ud til anden side, så jeg tænker selv at købe en fin kurvevugge i samme stil. Kan dog umiddelbart kun finde en uden montering og leder derfor med lys og lygte efter en opskrift på noget fin beklædning og endte derfor her - fik du pyntet dukke-vuggen fint op og har du evt. et tip til hvordan :)

  Godnat!

  Mvh.
  Maria

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D