tirsdag den 21. august 2012

Instagram min bare!

Magen til vanedannende fetish skal man da godt nok lede længe efter! Nøj hvor jeg synes det er hyggeligt.. Men altså, lovede mig selv at det ikke skulle gå ud over bloggen og det er det lidt begyndt på.. Eller, har godt nok haft travle, men alligevel!
Må tage mig sammen.. Nå!

Men ellers er tiden gået med at arrangere stor fælles fødselsdag, som løb af stablen i lørdags - 50 mennesker, så jeg havde travlt med indkøb og madlavning, men det gik SÅ godt og vi havde en kanon fest. Mere om det senere :)
Energien har derfor været lidt ikke-eksisterende på det sidste og med arbejde mm. har jeg været rigtig flad - imorgen har jeg fødselsdag og SÅ burde jeg fyldes med ny energi igen, det bilder jeg i hvert fald mig selv ind!

Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Er vist også selv ved at blive ret så stor tilhænger af instagram!! Som du selv siger, så er det hyggeligt :D

  SvarSlet
 2. Også her :) såå... Hva hedder du derind? :)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med fødselsdagen - håber du får en dejlig dag fyldt med energ :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er så bare helt enig, lovede også mig selv at det ikke måtte gå udover bloggen, og det synes jeg også pludselig det gør... hmf.... hvordan vender man lige tilbage igen....

  SvarSlet
 5. kender det;-)
  men er ikke så fiks som dig, kan jeg se....... den fine collage kan jeg ikke lave;-)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D