onsdag den 2. maj 2012

Projekt dukkehusEn ældre sag, købt for 25kr,- på et loppemarked forrig søndag, nu skal det have en ordentlig overhaling. Det er nu faktisk ret hyggeligt :)
Jeg glemte selvfølgelig at tage et "før" billede inden jeg skilte huset ad, øv! Ville ellers have lavet før og efter billeder.. Nå, men længe leve hukommelsen!

Egentlig har jeg stadig mit kæmpe Lundby dukkehus fra jeg var barn, stående på loftet hos min far fuldt møbleret, meeeeen.. Mynthe skal altså lige være en del ældre før hun får lov at få fingrerne i det. Måske til hendes 5års fødselsdag? Der er nemlig mange små dingenoter, porcelæns service, potteplanter mm. Ihh det blir' nu også hyggeligt når vi engang skal lege med det.
Men indtil da, tager vi den lidt mere børnevenlige udgave som kan tåle alt uden at mor rynker det mindste på næsen.

Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se resultatet .. jeg har samme model stående og sagde så sent som i går til ungerne at det bliver næste projekt ;)

  SvarSlet
 2. Hihi... Her er Lundby dukkehuset sendt afsted til et nyt hjem- Egernbarnet på 4 år er for hård ved det og Prinsessen på 6 år gider ikke lege med det- desværre! :(

  Men glæder mig til, at se "Efter" billedet af set midlertidige dukkehus! ;)


  Kh
  Christina

  SvarSlet
 3. Glæder mig til at se det samlet.. Det er godt nok et godt kup du har gjort dig..
  Kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.com
  se min nye give away

  SvarSlet
 4. Ej hvor pudsigt, jeg er netop blevet færdig med selvsamme dukkehus til Thea :) -dog købt for 50 kr.
  Har tapeseret og brugt masser af masking tape.
  Det skal hun have til fødselsdag...
  Glæder mig til at se dit færdige resultat samlet :)
  God weekend !
  Smil fra Pia

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D