fredag den 4. maj 2012

Så heldig er jeg.... I forgårs fik jeg den smukkeste buket af min dejlige kæreste. Tænk engang, vi har allerede kendt hinanden i 10 måneder! Jeg synes godt nok tiden er fløjet afsted.

For lige knap halvandet år siden tog Farmanden og jeg beslutningen om at gå hver til sit, der gik dog et par måneder inden jeg fandt et sted og bo. Jeg flyttede i maj sidste år, og allerede i juli mødte jeg kæresten min, det var slet ikke planlagt og jeg kæmpede virkelig imod, for jeg ville ikke have en kæreste - det skulle jo bare være mig og Mynthe, men da han efter 3 måneder gerne ville vide hvad vi havde gang i, måtte jeg jo overgive mig - og hvor er jeg bare glad for at jeg gjorde det!
Han er bare skøn, og ikke mindst fantastisk overfor Mynthe og de to har virkelig fået knyttet sig et tæt bånd.

.. Og mig der aldrig troede jeg skulle møde nogen ny fyr.. Ja ja, jeg kan da fortælle at barn, dårlig økonomi, strækmærker og hænge patter ikke er nogen hindring for at møde kærligheden på ny ;) 

Image and video hosting by TinyPic

9 kommentarer:

 1. Det er nemlig rigtig!! Der er jo en til os alle - hængepatter eller ej :-)
  Og de kære mænd har det jo med, at dukke op når vi mindst venter det. Det gjorde MIN også :-)

  NYD det - det gør jeg <3

  SvarSlet
 2. Dejligt du har fundet kærligheden igen.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 3. Tillykke med det! :)
  Det er virkelig en af de smukkeste buketter jeg nogensinde har set - jeg er SÅ vild med farverne!

  Mvh Betina

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare smuk, og ja du er heldig, både med blomster og kærligheden. Det er nemlig rigtig, der er en til os alle :)
  God weekend.
  Kh

  SvarSlet
 5. Tillykke med de første 10 måneder. Håber der kommer mange flere af dem :o) Og hvor er det dejligt at hører at du er kommet ud på den anden side, og har fundet kærligheden igen. :o)

  SvarSlet
 6. For en fantastisk flott blomsterbukett. Herlige farger. Kos deg masse.Ha en flott lørdag.

  SvarSlet
 7. Når du er glad - er jeg glad ♥

  (og så gad jeg da også gerne have fine blomster - i år runder vi jo de 10 år, men skønne buketter har ikke helt fundet ind i forholdet endnu - nåh, men så overrasker han da med andre gode ting. Tihi)

  TILLYKKE med de første 10! :)

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med de første 10 måneder. Og hvor er det bare dejligt at høre at det stadig kan lade sig gøre at finde kærligheden igen. Det er lige det jeg trænger til at høre, da jeg står præcis der hvor du stod for 1½ år siden. TAK :-)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D