torsdag den 10. maj 2012

Brille valgLuksusproblem ja, men sikken ét!
Valg af nye briller.. Jeg har været i 5 butikker allerede, og stadig ikke fundet "the one" - min favorit er indtil videre klart den jeg prøver på første billede. Markeret uden at være for markeret, stor uden at være for stor - lige mig! Men ja, det er noget af en jungle at finde rundt i..

Var du hurtig om at bestemme dig da du valgte briller sidste gang? Og hvad lagde du særligt vægt på?
Og kender du måske til en super duper brille forretning i Nordsjællands området? :)

Image and video hosting by TinyPic

10 kommentarer:

 1. jeg har simpelthen valgt at købe briller hos "Louis Nielsen" sidst jeg skulle have briller. Jeg kom af med knap 800 kr. med det hele! Så kan man tillade sig at skifte/købe nye lidt oftere. De har et udemærket udvalg.

  SvarSlet
 2. Jeg var virkelig lang tid om det sidst! Havde et par jeg aldrig rigtig blev glad for og vidste ikke rigtig hvad jeg ellers ville have. Men en dag var de rette der bare og så tog det mig faktisk kun 5 min at tage beslutningen. Jeg elsker mine briller og får vildt mange komplimenter. Ved godt at det ikke var den store hjælp, men det var ærligt ;-) har iøvrigt hørt godt om personalet og vejledningen hos thiele ved siden af slotsarkaderne (hvis den stadig ligger der) men i hvert fald thiele i hillerød

  SvarSlet
 3. Åh, jeg er så dårlig til nye briller, så jeg ender altid med bare at få nye glas i dem jeg allerede har. Men de er også bare SÅ gode til mig og jeg bliver ikke trætte af dem, fordi jeg bruger linser til dagligt.

  SvarSlet
 4. Jeg er også fast kunde hos Louis Nielsen.. Sidste gang jeg fik nye briller, fandt jeg brillén med det samme, og helt alene.
  Men den her gang måtte jeg næsten igennem hele butikken, før jeg fandt dem der klikkede (med hjælp fra kæresten)

  SvarSlet
 5. Synoptik i Købmagergade er super dygtige!! Der er især en mand (ikke dansk), som er helt fantastisk sød og fandt mine perfekte briller på 5 min!

  SvarSlet
 6. Altså det der med "ikke dansk" var altså bare, hvis du ville forsøge at finde ham, og altså ikke spor racistisk ;o)

  SvarSlet
 7. Jeg har ingen erfaringer med briller selv, men syntes dem på første billede klæder dig rigtig godt! (men nu har jeg jo heller ikke set de andre.. :) - En lille opfordring..)¨
  :)

  http://frkhimmelblaashemmeligheder.blogspot.com/

  SvarSlet
 8. Uhh.. valg af briller... noget jeg prøver at gøre så sjælendt som muligt. Jeg har SÅ svært ved at vælge briller. Enten er de for brede, smalle, tykke, tynde, mærke, lyse, for kantede, for runde osv osv. Jeg har selv været på udkig i laaaang tid snart. Bruger linser nu, så det er ikke fordi det haster. MEn det ville være dejligt at have et par briller at slappe af med, en gang imellem.

  Det eneste råd jeg kan give dig er, at gå i så mange brillebutikker som muligt, og hvis du skulle finde nogle som måske kunne være en mulighed. Så HUSK at få skrevet modellen ned. Det er så ærgeligt, senere hen at finde ud af, at det måske skulle være dem, og så kan man ikke finde dem. (læs: har selv prøvet det flere gange) :)

  Rigtigt god brillejagt :)

  SvarSlet
 9. Jeg elsker elsker mine Ray bans, ved godt det er blevet en dille, men de er så fede og passer til alt :-)

  SvarSlet
 10. Det er altid svært at få nye briller, men måske kunne du tage billeder af dem dy prøver, og på den måde selv se dem igen og igen inden du vælger. Det gjorde jeg sidst. Og det hjalp mig.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D