lørdag den 6. oktober 2012

Så er der klaget! - Tak til jer


Qute by my mother

Først og fremmest tak, tak for alle jeres søde ord og kommentare, beskeder og mails. Er helt overvældet over hvor mange søde mennesker der egentlig findes og vil give deres højre arm for at hjælpe en person de slet ikke kender. Tak!
Jeg har fået virkelig mange søde maild, blandt andet fra nogle forskellige fagpersoner der har forstand på 'sagen' - OG det har givet mig blod på tanden, overskuddet og ressourcerne til at klage.

Så det er gjort, jeg har klaget over min afgørelse!
Sagen er nu igang, og der indhentes (endeligt!!!!) dokumentation fra hhv. læger, hospital og tidl. praktikpladser.. Tænk engang hvor langt man skal ud?

Nå, men når det så er sagt, savner jeg VIRKELIG min lille baby, min blog!
Så jeg starter så småt op igen, hvordan det kommer til at foregå ved jeg endnu ikke helt. Overvejede at starte forfra på en helt ny blog, men nej, fanden heller, det er her min identitet ligger - som pyntemynthes mor! Jeg tror på at klagen og dermed sagen, ender ud til min fordel - og derfor burde bloggen igen (engang i fremtiden) formegentlig blive helt min egen igen. Jeg håber.
Indtil da udebliver de lidt mere private og personlige ting måske nok, det hele har sat sine spor - desværre!

Mit genvundne overskud, kan jeg kun takke jer for.

Image and video hosting by TinyPic

9 kommentarer:

 1. Sådan! Hvor er det godt du har klaget og jeg krydser fingre for dig. Dejligt du blogger videre. Dejligt for mig og alle dine andre læsere, men også for dig.
  Pøj pøj fra mig til dig.
  Knus

  SvarSlet
 2. Hvor er det fantastisk at læse, at du har fået mod på at klage over din afgørelse! Og skønt at de endelig tager dig alvorligt.
  Jeg glæder mig til fortsat at følge med i dit liv og dine oplevelser :-)

  SvarSlet
 3. Godt du har klaget:)

  Krydser fingre for dig:)

  SvarSlet
 4. Så godt, jeg håber du foruden afgørelsen også har klaget over sagsbehandlingen, det lyder ikke til at du er blevet behandlet med respekt og nysgerrighed. Det er to forskellige klager - afgørelse og sagsbehandling. Jeg læste en undersøgelse der blev lavet over klager, hvor det viste sig at borgeren fik ret 3 ud af 4 klager og at kommunernes afgørelser bunder i de økonomiske budgetter (min holdning efter et par år på pinden i det kommunale).

  SvarSlet
 5. Nej hvor er det godt!!! Dels at der er nogen der har hjulpet dig videre (klagen!) dels at du vil fortsætte bloggen omend på andet niveau :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er jeg glad for at høre du fik kræfter til at kæmpe imod, du bare sej!!!
  Og jeg kan næsten ikke tro andet end at din klage falder ud til din side.

  Det kan F..... ikke passe at man ikke har lov til at have bare en lille smule glæde i sit liv, fordi man er syg og skal leve med sine smerter 24-7...

  Bloggen er ligesom med til at man ikke går hen og bliver fuldstændig asocial og føler sig udenfor den virklige verden..

  Held og Lykke til dig søde <3

  Glæder mig til at følge dig videre på din dejlige blog:-))

  Knus Susi

  SvarSlet
 7. Hvor er jeg også bare glad for at læse dette indlæg og hvor er det godt du har klaget. Det kan ikke passe andre skal bestemme om ens frirum.
  Håber det bliver et godt udfald og vil glæde mig til dine indlæg igen. De er savnet..
  Held og lykke
  Kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.dk

  SvarSlet
 8. Dagens bedste nyhed! At tjekke ind på bloglovin og se at min søde skønne FANTASTISKE veninde, ikke lader sig træde på - at hun har blogget. Wuhu!

  Welcome back!

  SvarSlet
 9. Hvor er det fantastisk - så kan det på en måde jo godt betale sig, når man deler sine laster, bekymringer og erfaringer med verden. Glad for at du fik lige den rette opbakning til at tage styrken tilbage og gøre noget ved det. Er SIKKER på, at det falder på plads i de rette rammer og at du kan fortsætte med at blogge med måske tilpasset omfang, som du selv nævner. TILLYKKE med den foreløbige sejr - her mener jeg viljen!

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D