lørdag den 27. oktober 2012

Prinsesser på hjernen!

Herhjemme er det prinsesser der hitter big time, lige for tiden.
Yndlings er nok Bell og Askepot - men som ny favorit er Rapunzel kommet herhjem og bo - I ved, hende med håret, prinsen og det høje tårn?

Jeg er ikke vokset op med film og fjernsyn som sådan i min barndom, så alle Disneys klassikere er forholdsvis nyt for mig, jeg havde dog dem alle på bog, så selve historierne kender jeg. Men, nu har Mynthe nået den alder hvor vi godt kan se fjernsyn sammen, hun er absolut heller ikke fjernsynsbarn, ligesom jeg ikke var - men er det med prinsesser kan hun godt lokkes lidt hvis vi sidder sammen og hygger og snakker lidt om filmen imens. Idag så vi 'To på flugt', Disneys seneste klassisker, nr. 50 - altså Rapunzel - Tænk engang, måtte fælde en lille tåre.. Ha! Voksne mig.. Men synes faktisk det var en super god film!

Favorit filmen, hos måde Mynthe og jeg er dog Askepot! Mynthe elsker musene, kjolerne og sangene - og jeg elsker bare selve historien! Askepot er jo netop udkommet i den nye Diamond Editions - hvor grafikken og lyden er endnu bedre. Nu har jeg selvfølgelig ikke set den før, men blev godt nok imponeret!

Det er nu lidt sjovt med prinsesser - og piger!
Tænk at der allerede nu er SÅ stor forskel på pige og drengeleg? Mynthe er meget bevidst om hvad der er til piger og hvad der er til drenge. Hun mener heller ikke at piger kan have kort hår - eller bukser på (!!!!).

Men vi eeeeelsker prinsesser herhjemme og leger ikke andet for tiden.
Alle dukker og bamser hedder Askepot, Bell eller Tornerose.. Sågar svigermors lille nye kattekilling er blevet døbt Bell.
- Forhåbentlig er det bare en fase?!

Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Jeg kunne have skrevet hvert et ord! Herhjemme går det hele også op i prinsesser, kjoler, paryk, høje sko og barbiedukker! Alt er lyserødt og glimmerdimmer.. Og Ella elsker det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er det ikke utroligt?
   Tænk engang, 3 år og SÅ meget pige! heh..

   Slet
 2. hehe.. herhjemme er Disneys prinsesser også et hit. Hvis du vil finde gode ting på nettet med Rapunzel og de andre så tjek Disneys amerikanske site spoonful.com
  Der er mange gode ting til at printe ud eller lade sig inspirere af!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt - tusinde tak for info, det må klart tjekkes ud!

   Slet
 3. Belle er også min yndlingsprinsesse!
  Nu ved jeg da hvem jeg skal se Skønheden og Udyret med - hvis ikke den er for uhyggelig for hende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun får kun lov at se den med en voksen, så du må hellere end gerne komme og være med til en tøse hygge film aften :-)

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D