torsdag den 18. oktober 2012

Farvel loppemarkedsæson, Goddag til 'køb-lopper-på-internettet' sæsonen!


Nu er loppemarkedsæsonen jo slut, men derfor behøver salg og køb af skønne brugte ting jo ikke stoppe!

Jeg lever og ånder for den blå avis, eller.. ej, det er jo så nok så meget sagt! Men jeg har min faste daglige gang på dba.dk - det killer helt i fingrerne, jeg skal altid liiiiige se om der er kommet noget nyt jeg ikke kan leve uden.
Konceptet er jo fedt, sælg det du ikke længere kan bruge så andre kan få glæde af det! Jeg både køber og sælger, stort set hele mit hjem er købt igennem den blå avis. Mit spisebord fik jeg for halvanden hundrede og stolene, jeg fik 4 for én stols pris! Jeg er en nærrigrøv, og kan jeg få tingene til en tiendedel af butiksprisen, bare ved at det er lidt brugt, gør jeg gerne det! Mynthes seng er også købt brugt ligesom reolerne på hendes værelse. Jeg er en rigtig 'kregler' så jeg prutter prisen så langt i bund som muligt - det kan man jo lige så godt!

Image and video hosting by TinyPic

19 kommentarer:

 1. Rigtig godt indlæg! Har selv kig på de stole og 4 styk for en stols pris er da vildt godt krejlet!

  - Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig ja! Er vild med stolene og vil SÅ gerne have to mere, kan bare ingen finde :(

   Slet
 2. Kan ikke være mere enig Camilla! Lækre sager til 500 kr.

  Det er som om, at en handel på denne måde gør, at jeg bliver mere glad for tingene jeg køber, end hvis jeg blot var kørt i fx. IKEA, Bilka, Idemøbler osv.

  Smil fra Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis! Jeg bliver også gladere for tingene, og pludselig har de en historie med sig - og hvorfor købe nyt, når gammelt kan være lige så fint.

   Slet
 3. Helt i min ånd. Det samme gælder børnetøj. Køber rigtig mange mærke vare, til ingen penge, så børnene har noget fedt at gå i. Ellers havde der kun været råd til Bilka og hm tøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige præsic! Det gør jeg også :-)
   Er også stor forbruger på Trendsales!

   Slet
 4. Åh ja!!! dba er et fantastisk sted - har selv lige solgt flere ting den vej og ligeledes handlet der MANGE gange ;)

  - og så er jeg lige nødt til at spørge - de reoler på Mynthes værelse - hvor er de fra??? det er jo lige sådan nogle der kunne være fede på begge vores ungers værelser når de er klar til indretning :)))

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har som sagt også købt og solgt hele mit hjem der igennem :-)

   Reolerne er faktisk bare Billy reolerne fra IKEA, og så med en overbygning ovenpå så de bliver ekstra høje. Man kan faktisk få ret mange fede tilbehørs ting til de reoler - og igen, brugt på den blå avis :-)

   Slet
 5. Jeg er også en krejler... og en ihærdig en. Jeg kan kun sige at jeg er enig med dig.

  Mit gode råd er køb dyre mærkevare brugt på Trendsales, og sælg det næste vinter, og få næsten det samme igen. Det er på denne måde MindsteDatter får "nyt" vinterjakke og flyverdragt hvert år. Det kan sagtens betale sig.

  SvarSlet
 6. Yeah.... Sådan er jeg også. Hellere brugt og så spare penge. Ingen af mine piger har sovet i nye senge. Sengene er købt enten på gul og gratis eller hos bekendte. Jeg skal også gerne have min daglige dosis på DBA, guloggratis og trendsales...

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis, og der er nu også en vis charme når tingene har en lille historie med sig. F.eks. har Mynthes trip trap stol tilhørt 5 børn før hende :)

   Slet
 7. Tusind tak fordi du deler dine erfaringer fra DBA her på din blog - og hvor er det nogle skønne ting du har fundet! Fortsat rigtig go´ fornøjelse med DBA og go´ jagt :)

  Hilsner fra Lene, DBA Support

  SvarSlet
  Svar
  1. NB. Har delt din blog på vores facebook-side https://www.facebook.com/dba.dk - Er sikker på, at mange kan lade sig inspirerer af dig!

   Slet
  2. Hej Lene,
   Tusinde tak for de rosende ord :-)

   Slet
 8. Næhh et rigtig flot børneværelse.. og super lækkert sengetøj du har på :-)

  Hvor har du købt de bogstaver du har hængende på væggen - også fra dba ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :-)
   Bogstaverne er fra Panduro.

   Slet
 9. Er på vej igennem hele din blog efter lige at have opdaget den.... Skøn blog! :-))
  Lækkert værelse mynthe har fået og sikke flotte malerier ved jeres spisebord!
  Kram connie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Connie, Velkommen til :-) Og tak for rosen, altid dejligt når det man skriver og viser kan bruges af andre. Det er Mynthes gamle værelse, vi flyttede i November, men ja det var et rigtig hyggeligt lille værelse. Måske jeg snart skulle få vist hendes nye frem :-)
   Malerierne har jeg selv lavet, og har faktisk overvejet at sælge dem da jeg har lavet nye. Sig til hvis du er interesserede? :-)

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D