fredag den 12. oktober 2012

Børnearbejde og kagebelønning!

Herhjemme går vi ind for børnearbejde! Eller.. I hvert fald i det omfang, ungen selv har svinet! Flamingo leg - IKKE en god idé! Så pigebarnet blev sat i gang, og fik altså ikke lov til at stoppe før alle de små hvide kugler var væk.. Børnearbejde? Ja - og især fordi jeg lokkede med saftevand og kager bagefter! Det er vel egentlig det der er indbegrebet af at være en god mor.. - Ikk'?

Just for fun. Eller, det er faktisk en sand historie - men jeg går altså ikke ind for børnearbejde, I hvert ikke med andre børn end mit eget! Og kagerne var bagt i børnehaven til fordel for "børns vilkår - bag for en sag" - og så må man jo altså godt spise kage! Alt i alt, en win win.. 

Image and video hosting by TinyPic

1 kommentar:

  1. hehe, det er nu altså en straf der er til at overkomme når nu man bliver belønnet med kager og saftevand efter det hårde arbejde ;)

    www.theibizamom.com

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D