fredag den 16. december 2011

Tidlige morgentimer - med bræk og barbapapa!

Og så sad vi her! Klokken 5.30 og ser Barbapapa som vi snart har set en times tid nu, sådan lidt on and off imellem lidt opkast og noget. Tror ikke jeg har sovet siden kl 03, men er nu egentlig ikke så træt (endnu!).. Indtil videre har vi kastet op fem gange; i sengen, ud over mor, over dynen, i hænderne på mor mm. én af de skønne glæder ved børn.. Altså, er der noget jeg har svært ved, så er det fandme bræk! Føj..
Nå men hun er ved godt mod hende den bette, så det er jo altid noget.
.... og så kom 6. gang!!
Synes selv jeg er lidt skidt og har lidt murren i maven, men det kan altså godt stoppe! Har en weekend med julefrokost mm foran mig, så det har jeg altså virkelig ikke tid til!!!! Basta.

Og lige en sidebemærkning - jeg er virkelig, som i virkelig træt af barbapapa! Det er det eneste pigebarnet har ville se nogensinde, så spørg lige om jeg kan dem alle udenad?
Årrrh det ville være dejligt med lidt Bamse, Peter Pedal eller andet - what ever, bare noget andet end barbapapa! Suk..

Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. god bedring til hende (jer) sikke noget men der er bare sååå meget omgangs syge. vi bor i østjylland og der er kun halvdelen af børnene i børnehaverne da resten er syge :-( se positivt på det heller nu end den 24 :-) mvh Tina

  SvarSlet
 2. Rigtig god bedring til jer begge ;o) Har du prøvet med Teletubbies eller Bananer i Pyjamas, i stedet for Barbapapa ? De minder da lidt om hinanden, måske kunne de være afløsere ?

  SvarSlet
 3. Uf - jeg er enig - der findes ikke noget værre end bræk!! Herhjemme har vi endnu ikke haft omgangssyge, men er lige nu ramt af influenza.. Som Tina, glæder jeg mig dog på en eller anden vis over, at det er nu og ikke d 24. :-)

  SvarSlet
 4. Rigtig god bedring med hende - og håber bestemt at du går fri.

  Og husk, DVD'er har med at blive forlagt en gang i mellem ;-)

  SvarSlet
 5. Ja det er jo sådan set rigtig nok, bedre nu end den 24! Især fordi det er farmandens weekend, men det bliver nu godt nok svært at afleverer et sygt barn :(

  Barbapapa har været forlagt en måned nu, gav mig kun fordi hun var syg ;) Intet andet virker, jeg har prøvet ALT! Men i det hele taget gider hun slet ikke se fjernsyn.. Så hvis barbapapa kører i 15min så er det kæmpe "succes" :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D