fredag den 16. december 2011

Nu uden syg prinsesse


Mit lille pus, mit lille syge pus - er nu afleveret hos sin far, eller.. ja, det var egentlig faster der hentede hende da han ikke lige havde tid!!!!! Og havde han fortalt faster at hun var syg? Næh nej! Tss.. Undskyld mit sure opstød, (især til hans familie der læser med) men er fandme skuffet, og jeg bliver det, desværre gang på gang.
Heldigvis eeeelsker Mynthe sin skønne faster Nanna, og hun elsker Mynthe. De to har det fantastisk og det er bare SÅ skønt. Og Mynthe livede da også lidt op da faster kom. Efter 25 brækture, utallige tøjskift og en panodil senere, havde hun det da egentlig også nogenlunde, mit lille pus.
Men suk hvor var det hårdt at aflevere hende, altså - jeg synes jo at hun burde være hos mig, sin mor, når hun er syg :( Men jeg er nu sikker på at hun også hygger hos Farmanden og ikke mindst Basse. Men jeg savner hende nu allerede, rigtig meget faktisk - og selvom det kun er 2½ time siden hun blev hentet, så har jeg altså allerede ringet to gange.. Det er svært når farmanden og jeg ikke helt er på talefod og telefonen ikke altid bliver taget når jeg ringer, eller hvis Mynthe vil snakke med sin far. Endnu én ting der generer mig rigtig meget og gør ondt helt inde i mit moderhjerte! MEN, farmanden har lovet at tage telefonen i weekenden og at jeg må ringe lige så tit jeg vil. Dejligt at vide, skal jo kunne vide hvordan min lille prinsesse har det.

Og nok er man syg, men ikke så syg at man ikke kunne tage dagens pakke fra julemanden på, et fint lille feskørt. Og hvorfor så ikke stå op i sofaen imens man ser Barbapapa?
Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Puha, kan kun tænke mig til hvor svært det må være som mor ikke at være sammen med sit syge barn.

  SvarSlet
 2. Æv altså, kan virkelig godt forstå dig! Kan slet ikke forestille mig at undvære mine små guldklumper, og slet ikke når de behøver deres mor mest under sygdom.. Håber snart Mynthe er frisk igen - vi har været samme omgang igennem (hele familien!) Hvor er hun blevet stor den skønne Mynthe :) Basse? Har farmanden fået en fransk bulldog, eller?
  Rigtig god weekend og god bedring med musen :)
  Kh Berit

  SvarSlet
 3. Tak for jeres forståelse - I kan tro det er svært! Især fordi jeg ingen planer har idag, og så mangler hun jo lidt! Men hun har det lidt bedre lader det sig høre :)


  Basse er en fransk bulldog ja, vi fik ham sammen året inden Mynthe kom til verden - vi skilte os så af med ham i forsøg på at redde det hele, men uden held - så nu er han tilbage hos Farmanden. Du kan evt se mere unber "Basse" etiketten hvis du er nysgerrig :)

  Tak :)

  SvarSlet
 4. Godt musen er i bedring :o) Min Oscar var syg med det samme en hel uge! Hver gang at vi syntes, at NU gik det da bedre, ja så kastede han op igen :(

  Jeg husker tydelig Basse, for jeg elsker nemlig hunde, og var da helt ked på jeres vegne, da han skulle flytte. Troede han havde fået en ny familie, men fint han er kommet "hjem" igen. Vi har cairnterrieren Mille og med to børn er der run på, men også det hele værd :o) Tror ikke altså min kæreste er helt enig i det - altså at hunden er det hele værd :o)

  SvarSlet
 5. Mynthe er heldigvis helt frisk igen, 24 timer og så var hun fit for fight igen, heldigvis.

  Basse flyttede også til en ny familie ja, to rigtig søde mennesker - Farmanden har hele tiden savnet ham enormt meget, og især da Mynthe og jeg flyttede. Og efter en lamg samtale med den nye familie blev de enige om at Basse gerne måtte flytte hjem til Farmanden igen.
  Jeg selv har kun set ham én gang, det var ret hårdt. Nu forsøger jeg lidt at "undgå" ham, da jeg ikke længere ser ham som "min" hund - jeg husker tilbage på min Bassemand og smiler ved tanken, men nu er han "bare" en sød hund - hvis du forstår? Det er svært at forklare..
  Men ham og Mynthe er bare de bedsteste bedste venner :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D