fredag den 16. december 2011

Dét er sgu' da service!

Jeg har fået fremkaldt de sidste julegave billeder - et nyt sted.
Førhen har jeg ellers altid brugt click4foto, men de eksisterer åbenbart ikke mere?! Hmm.. Så måtte jeg jo finde på noget nyt, jeg googlede lidt og kom frem til Pixelprint.dk.
Nemt at bruge og nogenlunde priser synes jeg, 10kr i startgebyr og 39kr i porto, det er jo meget normalt. Billedepriserne er ikke dyre, men de kan findes billigere.

Jeg bestilte billederne mandag eftermiddag og tirsdag formiddag lå de i min postkasse! Det er da service hva'? Blev vildt overrasket, og kvaliteten er super både i de små, men også i de helt store billeder.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg har bestilt billeder der.

Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Dejligt med positive overraskelser :-)

  Jeg plejede os' at bruge click4foto, og blev ret forundret over de pludselig var lukket! Jeg var så glad for dem - men måske vi var det eneste, siden de nu er lukket ned ;-)

  SvarSlet
 2. Ja underligt ikke?
  Men ja ja, så skal de da bare heller ikke nyde godt af vores smukke børn og dyrebare penge ;)

  SvarSlet
 3. Tak for tippet! Fedt med SÅ god service, selvom det næsten er for godt til at være sandt.

  God weekend!

  SvarSlet
 4. Selv tak! Og ja, næsten for godt til at være sandt, men sandt er det nu ;)
  I hvert fald gik det strålende med min ordre :)

  SvarSlet
 5. Tak for link... nu er der vist ikke nogen undskyldninger med de billeder, der skal ligge under træet til bedsteforældrene! ;)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D