mandag den 12. december 2011

Har du styr på fotogaverne?

Har du helt styr på fotogaverne til bedsteforældrene og oldeforældrene? Og ikke mindst julekortene? Jeg har lige fået styr på det hele, takket være vistaprint! Det er 3. år i træk jeg bestiller hos dem til jul og jeg har været super tilfreds hver gang. Og takket være deres mange skønne gratis ting og andre formidable tilbud er det i sidste ende faktisk kun leveringen man betaler lidt for. Men sådan er det jo, noget skal de tjene lidt penge på jo :)
vistaprint er klart en anbefaling værdi synes jeg.

Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Det er nemlig et fantastisk tilbud. Jeg købte selv 20 julekort med 20 kuverter, 2 fotokalendere og bum bum -70kr blev trukket... Det er da billigt...

  SvarSlet
 2. Har også bestilt årets fotogaver på Vistaprint ;)
  Julie

  SvarSlet
 3. Jeg er os ret vild med alle deres produkter - men til gengæld blir jeg så irriteret over de virkelige høje fragtpriser! Så sys jeg sgu hellere de skal ligge lidt på deres produkter og gøre fragten gratis!

  Jeg føler ikke jeg gør et 'kup' som deres priser ellers er, når jeg kommer til fragten og skal betale 100 kr+ for at modtage det i sådan nogenlunde tid!

  Tilgengæld brugte jeg så photobox istedet. og deres priser er temmelig hamper i forhold til! 4 kalndere har jeg netop betalt 6xx kr for! BUM! (og det var endda med 3 for 2's pris tilbud ;-) Så jeg håber det er god kvalitet :-)

  SvarSlet
 4. Billederne er taget og fremkaldt. Rammerne er købt i IKEA - jeg mangler kun at pakke dem ind - men totalt set har jeg også brugt 750,- på 8 billeder i 13 x 18 og rammer. Men så fik jeg også billederne i hånden da jeg gik fra fotografen (jeg har jagtet ham der plejer at stå i arkaderne)

  SvarSlet
 5. Jep jeg har også bestil 20 Julekort, 1 kalender og 250 visitkort med julemotiv så de kan bruges som til og fra kort de næste mange år... hehe

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D