torsdag den 1. maj 2014

Elvis the cat
Vores kommende lille misser er ved at blive stor, han er omkring 7 uger gammel nu. Vi besøgte ham igen i mandags, denne gang var Mynthe med og sikke en succes. De to skal nok blive de bedsteste venner. 
Elvis som vi har døbt ham, en skøn lille nysgerrig og legesyg fætter der også kan lide at sove i arm.. Et M i panden for Mynthe som hun selv siger, striber, halvlangt pjusket hår og de skønneste pletter på maven.
Vi GLÆDER os! 


Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

  1. Åååååhhh, hvor er den kær. Jeg er katteskruk, så det brager (har haft katte før, men de kunne ikke sammen, så de måtte hver for sig, især også da jeg ikke kunne have dem med fra et rækkehus med have til en lejlighed, hvor de ikke kan komme ud), men manden kan ikke tåle kat, så der er ikke det store at gøre.

    Katte er det bedste, og det er så dejligt med stille selskab (der bliver mere stille, når killinge- og lømmelalderen går over), som bare ligger og hygger, mens man selv ligger på sofaen og slapper af eller sidder og læser. Stort, stort tillykke, når Elvis om 5 uger flytter ind hos Jer.

    SvarSlet
  2. Nu er jeg godt nok 100% hunde-menneske, men hold nu op, hvor er han lækker!! :-)

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D