tirsdag den 27. maj 2014

Tirsdagsfix // Crazy cat lady! (kattesenge)

Med fare for at stemple mig selv som "crazy cat lady" omhandler dette tirsdagsfix altså kattesenge - ja ja, skørt - men vi får jo vores søde lille Elvis kat hjem på torsdag, så tænker alligevel at det er lidt passende.

Katte er sine egne og de sover vel egentlig der hvor de selv vælger - Men, jeg er nu stadig af den holdning at katte (og alle andre dyr) skal have et "fristed" som er helligt og KUN deres, et sted hvor børn ved at de ikke må forstyrre, altså et sted hvor katten har helle og helt og aldeles fred. Jeg tænker en katteseng! Men hvilken? Er heeeeelt vild med kuffertsengen, tror måske jeg arbejder mig lidt den vej.. Selvom Elvis egentlig nok er ret ligeglad med hvordan hans "sted" ser ud, bare man sover godt der ;-)
Er der mon nogen der har erfaring med katte senge eller et katte "helle"?
Er helt syg med den fine katte mad- og vand skåle dims, så den på pinterest - må undersøge hvor den kan købes, hvis den da ikke koster en halv million..

Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Selv er jeg helt vild med kurven på væggen med en pude i, for der har katten udsigt, og den har "tag" over sig - hvorfor der ingen farer er for at blive angrebet fra oven.
  Har selv haft to katte, og ja, de finder selv deres heller, men ofte er det steder, hvor de har et udkig (f.eks. på en stol, et trappetrin, vindueskarm, osv). Prøv i øvrigt at tjekke zooplus.de (tysk side, men de er billigere med ordentlig kattemad, legetøj, tilbehør...). Tillykke med familieforøgelsen på torsdag.

  Mh
  Karina

  SvarSlet
 2. Jeg vil kalde det spild af penge - sorry men katten ligger sig, hvor den har lyst og finder fred. Vores gør og det skifter med mellemrum. Synes da kuffertsengen er vildt fed og har I plads til det, ja så hvorfor ikke:)

  SvarSlet
 3. Vi har opgivet at investere det store i kattelir. De har et højt kradsetræ, så de kan komme op i højden (elsker katte), men pt er deres ynglings sovesteder en kurv med dyner vi ikke bruger, alle steder der er noget der er lavet af uld fx sweater hylden og under håndvasken.

  SvarSlet
 4. Vores kat ligger på sin pude i vinduet det elsker han. Med hensyn til katte mas skålene har jeg set dem i Inspiration de er ret dyre. ( tror det var 500 kr )

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D