onsdag den 13. juli 2011

Skoldkopper

I mandags opdagede jeg et par røde pletter på Mynthes numse og et par på kinderne, og tænkte at det nok bare var varmeknopper.. Tirsdag morgen var der endnu flere, især i ansigtet og på ryggen. Idag er der endnu endnu flere.. Hun er en stor rød plet. Det er lidt fascinerende faktisk.
Hun er heldigvis ikke mærket af det overhoved, ingen feber, ingen sløvhed, ingen kløe eller irritation.. Tvært imod er hun bare super glad og i hopla - "bobla" som hun siger.

Image and video hosting by TinyPic

9 kommentarer:

 1. Så længe hun er frisk er det jo dejligt. Og hvor er hun blevet stor!

  SvarSlet
 2. God bedring med hende, dejligt at hun ikke er mærket af det :o)

  SvarSlet
 3. Åh er I også ramt...Oscar har også skoldkopper - han har også taget det i stiv arm, kun 2 nætter med piven og kløe! Heldigvis ser det ud som om de er på retur - dejligt, så håber vi ikke at vi skal have dem med på ferie på lørdag:-)

  God bedring til "bobla" pigen:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 4. Åh, det er virkelig ikke godt! Så heldig hun (dere begge) er!

  SvarSlet
 5. Godt hun får det i ung alder- næsten uden at være dårlig.
  Fik det selv som 34-årig, det var rædselsfuldt at være så syg.

  (Se give away hos mig)

  SvarSlet
 6. Hvis nu du tager et par stykker af de dersens skoldkopper, og sender dem til mig i en kuvert, så får du et stort 5-tal af mig ;o) Åh, gad sgu godt at Linus fik det overstået her i ferien... God bedring til smukke, smukke Mynthe ;o)

  SvarSlet
 7. Hvad sker der for at halvdelen af min kommentar forsvandt ???
  Der skulle stå ...5-tal af mig! Gad godt Linus fik det overstået her i ferien. God...

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D