onsdag den 13. oktober 2010

Derfor er jeg lykkelig for ikke længere at bo hjemme..


Så slipper jeg nemlig for sådan nogle sataner her!
Noget godt er der da kommet ud af at flytte fra landet til byen..

- Og til det værste.. Efter jeg havde taget billedet, var satan'en væk???????


Image and video hosting by TinyPic

10 kommentarer:

 1. Er det der en jagtedderkop?
  Tror måske jeg vil genoverveje huskøb.... peeeeew, får helt kuldegysninger af dit billede

  SvarSlet
 2. Øv ja føj for den lede ;0( det værste er når de så er væk næste gang man kigger.
  Bor herude hvor de store fætre er, men jeg har min seje 5 årige Mikkel. Forleden tog han en der var på størrelse med hans hånd incl ben.
  Den sad på badeværelset FØJJJJJJ

  SvarSlet
 3. Argh! De er så frygtelige de jagtederkopper - jeg sværger at man kan høre når de går. Jeg havde ikke set dem før jeg flyttede her til Jylland for 6 år siden, men har set dem her både på landet og i byen, mest i kældre... ad.

  SvarSlet
 4. Føj for de sataner... Har selv haft fornøjelsen af besøg af 2 stk, selvom jeg bor i hus inde i byen, slipper jeg ikke for dem... FØj... De er simpelthen så store at jeg ikke kan få mig selv til at tage dem med køkkenrulle. Så jeg sætter et glas over dem og lader dem stå indtil de dør. Kald mig bare dyrpleger, men lige dem her er simpelthen bare for modbydelige....

  SvarSlet
 5. ADR! Vi har desværre masser af dem...og vi bor jo også på landet! Vores er nu lidt federe og mere lodne i det...du ved - dem med X på ryggen (jow jow, herude går selv edderkopperne med rygmærker:-)

  Tusind tak for din søde hilsen og gave, som jeg fik med posten i går...hvor er du altså bare sød -jeg blev så taknemmelig over, at blog verdenen har introduceret mig for så mange kærlige og betænksomme mennesker. Endnu engang 1000 tak...lægger lige noget på min blog lidt senere, så de andre piger også kan se hvor heldig jeg har været:-)
  Ha en skøn skøn dag.

  Kæmpe knus fra mig til dig

  SvarSlet
 6. Uh, de forsvinder altid lige som man har hentet støvsugeren eller andet indfangings-materiel :s

  SvarSlet
 7. Fy for satan! Mine svigerforældre har masser af de små fuckere i kælderen, hvor gæsteværelset er. Og jeg er panisk angst for edderkopper af den format...

  SvarSlet
 8. Føj for den!
  Hvor er du modig at tog et billede

  SvarSlet
 9. Adder.. de er bare ulækre.

  Jeg husker engang at der kom en edderkop spurtende hen over stuegulvet. Mine ben røg op i luften i en fart, og jeg turde slet ikke sætte dem ned igen.
  Og når man tænker sig godt om ved man jo godt godt hvem der er størst , og hvem der kan gøre mest skade - den eller mig!! :-)

  SvarSlet
 10. Hold nu op med at skræmme mig sådan! For dælan et krapyl!!!

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D