tirsdag den 19. oktober 2010

Bare fordi.. Glæden ved blogverdenen


Det er sjovt som man føler at man kender hinanden her i blogverdenen... 

Om Malene kan huske det, ved jeg ikke.. Men for laaaaaang tid siden, (inden foråret) sendte hun mig en flot hjemmelavet sommerhat til Mynthe, og hold op hvor blev jeg glad for den tanke og fordi nogen vildt fremmede bruger tid på at lave noget til mit barn. SÅ skønt. Så vidt jeg husker fik jeg desværre aldrig gjort "gengæld".

Som tidligere skrevet vandt jeg en give away hos Malene for noget tid siden, og efterlyste i den forbindelse hendes adresse. Hvorfor? Tjah.. tænkte at den ville være god at have. F.eks. til i onsdags hvor Malene havde fødselsdag. Bare en lille fordi hilsen til hende, fordi jeg synes hun er super sød.

Image and video hosting by TinyPic

1 kommentar:

 1. Eeeeeej altså....sødeste Camilla! Jeg sidder jo her og er helt rørt til tårer:-)

  Jeg har haft det søde armbånd på siden min fødselsdag og sjov nok har jeg fået makeup og øreringe der matcher den flotte lilla farve - det kunne ikke have passet bedre sammen:-)

  Og med din søde kompliment kan jeg kun sige i lige måde:-) Er det ikke bare fantastisk at blog verdenen byder på så mange dejlige mennesker med tanke for hinanden:-)

  STORT knus til dig
  Malene

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D