onsdag den 3. marts 2010

Stilhed før stormen..

Ja tænk sig engang at have dårlig samvittighed over ikke at få skrevet på en skide blog?
Skide blog, ja det var det engang, MEN nu elsker jeg den! Jeg kan bruge flere timer i denne blogverden, jeg elsker at følge med i de mange inspirerende blogs rundt omkring, såvel nye som gamle - Og jeg forventer vel egentlig også at der er nyt læsestof hver dag fra de mange blogge jeg følger, så mon ikke andre forventer det samme af mig? Det ville jo kun være fair..

Tingene er dog lidt hektiske herhjemme lige fortiden, tingene går lige pludselig meget stærkt og tiden flyver afsted - Men det betyder jo ikke at jeg skal forsømme mit lille frirum herinde..
Jeg kan dog fortælle at der gerne op til weekenden skulle komme lidt mere ro på vores tilværelse herhjemme og derved give mor her en del mere overskud.. - Og så er det jo bare SÅ fantastisk at foråret så småt er på vej og sygdommen på vej retur!

2 kommentarer:

 1. Som jeg også har fået at vide af de mange kloge blogdamer herinde, så husk, at din blog skal være dit fristed. Bloggen skal være på dine præmisser og kun indeholde det, som du har energi og overskud til!:) Noget andet er, at man virkelig higer efter og har brug for dette frirum midt i den daglige trummerum. Det er med at tage sig det, så vidt det er muligt:)
  Håber du snart får mere ro på tilværelsen!
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Det lyder fantastisk med mere overskud, til fruen. Kan kun give Malene ret. Bloggen skal være ens fristed. Jeg har dog selv oplevet, faktisk at have dårlig samvittighed over, ikke at have skrevet i lang tid. Det er heldigvis vendt, og hey, får jeg ikke skrevet idag, så gør jeg nok imorgen ;)
  SUPER sødt billede af Mynthen.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D