torsdag den 25. marts 2010

Færdig sættekasse!

Så blev min sættekasse endelig færdig, eller.. Egentlig kunne den nok godt have brugt et lag maling mere nogle få steder, men jeg må indrømme at min tålmodighed slap op! Og det der med at det var et en-dags projekt, det tager jeg i mig igen!!!! MEN, jeg er selv ret glad for resultatet, og jeg er sikker på at den vil passe perfekt på Mynthes værelse når vi flytter..

16 kommentarer:

 1. Hvor er den bare blevet flot. Har du et godt fif til at få papirsstykkerne til at passe præcis i hullerne? Og hvilken lim bruger du?

  SvarSlet
 2. Tak:)
  Desværre nej, hullerne i denne kasse var SÅ forskellige at jeg var nødt til at måle hver enkelt lille rum, ØV!
  Jeg har bare brugt en helt almindelig limstift, det fungerede fint nok - selv til de helt tykke tapeter!

  SvarSlet
 3. Hvor er den superflot. Du er smadder dygtig og det må have været et kæmpe arbejde.

  SvarSlet
 4. Altså! jeg er slet ikke misundelig :-)
  Den er da blevet super lækker, heldige Mynthe.
  Hver gang jeg kommer i den lokale genbrug får jeg samme svar:" vi havde da en i sidste uge". Og jeg er der altså HVER uge?! men de er væk med det samme...suk.
  Nå, en dag kommer jeg vel først! mangler i øvrigt heller ikke ligefrem tidskrævende projekter.

  SvarSlet
 5. Er også rigtig godt tilfreds!
  Denne sættekasse er meget gammel og har vidst været i familien fra før min tid, jeg har heller ikke rigtig set nogen i de lokale genbrugsforretninger.. Dog har vores antikmand nogle stykker, men de er ret dyre synes jeg:(

  SvarSlet
 6. Hej Camilla.
  Den er vel nok blevet flot :o) Jeg har også en stående der venter på samme tur. Vil godt tro det er et stort arbejde at male alle de små rum. Jeg synes bestemt det er har været dit arbejde værd. Den er super flot :o)
  Kh Anette.

  SvarSlet
 7. Wauw, hvor er den bare blevet lækker! Flot arbejde!

  SvarSlet
 8. Hold da k... hvor ser det godt ud Skrubbe.
  Den bliver hun glad for.

  SvarSlet
 9. Hvor er den bare super flot, det har du gjort super godt :o) Jeg har også planer om at lave en, men er så træt af det der malerarbejde der også følger med ;o) Så kan sagtens følge dig i, at du ikke orkede at male den en gang mere... Hm, men må nok hellere på udkig efter en alligevel, for hvor er det flot og giver bare masser af farve og liv til en ellers kedelig væg :o)
  KH Mette

  SvarSlet
 10. Hvor er den bare flot! Og lækkert udvalg af farver på papiret. Det er lige før den ikke behøver små fine ting i hullerne :D

  SvarSlet
 11. Hejsa,

  WOW... hvor er den blevet flot. Giver dig ret, det er faktisk et kæmpe arbejde at lave sådan en sætterkasse. Især en af de store gamle som du har her. Jeg har stadig min nr. 2 sætter kasse liggende. Jeg mangle bare at klister alle papirerne fast i rummene, men jeg gider bare ikke. Loved mig selv at det var sidste gang jeg lavede en sætter kasse.
  Men, i går i genbrugen købte jeg endnu en sætterkasse til 30 kr. Så jeg må igang igen på et tidspunkt. De er jo så flotte når de er færdige. De er også ret anvendelige på børneværelset. Min Emma har i alt fald glæde af den til alle hendes nipse ting. Tænker Karl Emil skulle bruge sin til at have bilser stående i.
  MVH Kristina

  SvarSlet
 12. Hej Camilla sikke fin din sætterkasse er blevet og hvor er det en fin blog du har.
  Jeg har modtaget din påskepakke og vil gerne takke for den fine taske, herligt med sådan en fin en når man skal shoppe.
  Det er ok at være nysgerrig, kan det mon være noget med noget tøj og homeparty?
  Rigtig god påske
  Hilsen Nina

  SvarSlet
 13. Super, super, super flot! Kh lisbeth

  SvarSlet
 14. Å, hvor mye arbeid! Men hvor utrolig fint det ble!
  God påske til deg!

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D