mandag den 26. november 2012

Baby mig her og der!

Er det bare mig, eller er der total baby boom lige for tiden?
Venner, facebook venner, blogland, på gaden - ja det vrimler med dem - man skulle tro at det var forår!
- og inden vi når længere, så nej, jeg er ikke gravid! OG.. bliver det heller ikke foreløbig, måske en lille del af mig inderst inde ville ønske at det var snart, som i nu.. Men altså, man er jo nødt til at tænke det igennem - og hos mig er der desværre en del flere ting der skal tænkes igennem end hos andre.. Hvem ved, måske sker det aldrig, men man har jo lov at håbe at Mynthe på et tidspunkt, langt ud i fremtiden, kan kalde sig storesøster.

Forleden dag var jeg med min veninde på klinik, for at blive insimineret (for maaaangene gang desværre!). Sikke dog hvor fascinerende! Ding dong, ind og ud, blande blande og op. Utroligt man kan, men hvor er det dog bare fantastisk.. Og gud hvor jeg dog bare ønsker at det endelig sker for min skønne veninde og hendes mand - tænk engang, at i så mange år gerne ville, men bare ikke kan? Det må være forfærdeligt, og ikke mindst utrolig hårdt psykisk! Mynthe kom til på ét halvt forsøg, første og eneste. Imponerende nok. Men for pokker da, krydser mine små fingre.

Senere den dag ringede en anden god veninde, grædende, og fortalte at hun var gravid. Gråden var selvfølgelig af lykke, en overvældende lykke som hun endnu ikke helt havde vænnet sig til endnu. - Min ekstatiske lykke på hendes vegne var dog ikke helt til at skjule.. Hoppede op og ned af glæde og skreg i telefonen.. Det der med børn - ømt emne, men, jeg er nok bare ikke den store børne elsker, andet end mit eget selvfølgelig -  der skal meget til før et barn når ind under huden på mig, så når helt tætte veninder bliver gravide, ja så påvirker det mig altså - for filan hvor jeg glæder mig til at putte nusse kysse og kramme.
Jeg fóer straks ud og købte gravid bog og sød lille mini trøje til min veninde i "tillykke med de to streger" gave til min veninde, tidligt ja. Men altså, hvis veninder ikke må gå babyamok tidligt, hvem må så?

Kan man mon glæde sig mere end forældrene selv? Hmm..


Image and video hosting by TinyPic

3 kommentarer:

 1. JA AlLE er gravide!! Tillykke til dem! Men gid dg vi andre også fik lov at være med!!!!

  SvarSlet
 2. Troede lige du ville fortælle at DU var gravid ;) Men jo jeg synes også at ALLE bliver gravide - dog kender jeg også RIGTIG mange der KÆMPER for at blive gravide, så jeg spørg ALDRIG om folk ikke snart skal have børn. Jeg ved jo ikke om de kæmper en kamp!

  SvarSlet
 3. Det er ikke engang løgn. Der er babyer overalt. Sidder blandt andet selv med lille fyr på 8 dage - så jeg er også en af DEM :-)
  Synes det er SÅ fint, at du går babyamok - det må man godt (og trøjen er i øvrigt vildt sød...).

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D