mandag den 1. september 2014

Bloggen flytter!Så blev det tid, pyntemynthe og mor lukker og slukker og genopstår, som I kender det, bare under navnet pyntemynthe.dk istedet.
Beslutningen har været længe undervejs, men er endelig blevet en realitet. Der vil ikke været meget ændret andet end platform og eget domæne. Jeg har fået hjælp af den skønne og ikke mindst super dygtige Julie.

Jeg må indrømme at min lyst til at dele og blogge i disse dage er lille, forståeligt nok, men dette projekt blev sat i værk inden alt det andet skete og selvfølgelige skal jeg blive ved med at blogge, det er jo dét der giver mening for mig og min tilstedeværelse. Jeg elsker at blogge!

Den nye blog vil være meget lig den gamle, samme slags indlæg mm. Dog vil der også være lidt nye tiltag samt meget mere fokus på indretning og især børneværelser, der vil komme små interviews samt fremvisninger af forskellige lækre børneværelser.

Den nye side skulle gerne være inddelt så den er nem at navigere rundt i og let at følge med i dagligt, den er endnu ikke helt færdig, men næsten, der mangler lidt forskellige småting inden den bliver helt færdig, så der kan forekomme liiiidt ændringen endnu, men den er i hvert fald skriveklar.


Jeg glæder mig rigtig meget til at byde jer velkommen og håber at I alle vil flytte med over og fortsat følge med. 
Bloglovin' skulle gerne være rettet automatisk, Facebooksiden derimod er startet op på ny og I skal derop "synes godt om" igen for at kunne følge med der. (det vil gøre mig møg glad!)
5 kommentarer:

 1. It's a fact that your blog posts are so unique and interesting and I enjoys a lot while reading your posts because you explained your post very deeply in a very easy and clear language. Thanks for your support and Happy Blogging :D

  cbse board result
  cbse board 10th result
  cbse board 12th result
  ap board ssc results
  ap board inter results
  seba board hslc result

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D