søndag den 24. august 2014

Søndags glæde

Man kan da vidst roligt sige at efteråret er over os i disse dage, jeg har i hvert fald rettet tankerne imod tykke striktrøjer, hygge belysning og stearinlys samt gode bøger, pandekager og andet syndigt samt ren og skær hygge indendøre.

Mynthe og jeg hygger idag, kæretsemanden jobber så vi har fundet perlerne frem ved spisebordet, imens vi hører lydbøger og drikker varm kakao. Dét må man godt idag.
- Hvad laver I mon på sådan en grå og halv kedelig søndag?


5 kommentarer:

 1. Her i Odense er vejret vekslende og med vind, men her er for det meste solrigt og tørt, så vi har klaret lidt arbejde i kolonihaven, hentet noget genbrugstræ til højbede (til kolo), og jeg startede dagen med en løbetur. Nu står den på afslapning efter dagens dont og andet praktisk i det små. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja søndage er vel egentlig desværre gået hen og blevet praktiske dage? - men også en hyggedag, måske det så går lige op. Håber I havde en dejlig søndag :-)

   Slet
  2. På det sidste er søndagene gået med at vaske tøj! R..kedeligt men nødvendigt.

   Slet
 2. Perler og lydbøger, det lyder som den perfekte søndag

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D