søndag den 10. august 2014

Følger I stadig med?


Jeg har tænkt på noget. Mange gange faktisk - og rigtig rigtig meget.
Følger I egentlig stadig med derude?
Mit indtryk er desværre, at mange er forsvundet fra blogverdenen og istedet har konverteret til Instagram, bevares, jeg er også selv noget mere aktiv på Instagram end på bloggen her - men, for mig er det også to forskellige ting, og jeg synes altså at det er forfærdelig synd hvis blogverdenen er ved at uddø.

Hvad tænker DU?

Bruger du stadig tid på at læse blogs? (Måske blogger du selv?)
Instragram er et helt fantastisk univers og jeg elsker det, men jeg elsker også blogverdenen og det har altså alligevel noget over sig som Instagram ikke har. Instagram er i min verden blevet en dille, hvem kan få flest likes pr billede og hvem har flest følgere? Hvem kan poste flest billeder af kongeligt porcelæn og lækre design dimser i hjemmet. Come on, er det virkelig dét det skal handle om?
De fleste blogs fremvises som oftets, også kun et glansbillede, men alligevel, på en eller anden måde føler jeg at man får mere med? Altså igennem en blog. Jeg elsker hele dette univers og selvom tanken da indimellem har strejfet mig, så lukker jeg altså ikke ned, nej jeg bliver gør jeg, bloggen her er mit lille frirum, MIT sted hvor alt er tilladt, et sted hvor jeg kan dele sorger og glæder på præcis den måde jeg selv ønsker.

Jeg vil elske at høre dit besyv med. Hvad tænker du om blogs vs Instagram?
Hvis der altså overhoved er nogen derude i blogland mere....


Image and video hosting by TinyPic

27 kommentarer:

 1. jeps - så er vi da 2 - læser gerne blogs insta fortæller intet om personen bag - så jeg er helt klart til blogs - har ikke nogen selv men læser gerne mine favoritter hver dag!!

  SvarSlet
 2. Ja jeg læser og skriver nu stadig blog ig jeg elsker det. Selvom jeg både har ig og facebook, vil jeg nu stadig holde fast ved blogverdenen.m

  SvarSlet
 3. Jeg er sikkert håbløs gammeldags... men jeg sværger til blogs, selvom jeg måske ikke kommenterer så tit (det må jeg blive bedre til) kigger jeg med over din skulder.
  Instagram og for den sags skyld også Facebook, kommer jeg af princip aldrig på... syntes begge medier er overfladiske og det er min tid for kort til :-D
  Hilsen Pia - som har ikke mindre end 4 blogs :-D

  SvarSlet
 4. Blogverdenen forsvinder ikke. Jeg blogger både privat og er tekstforfatter på MS Bloggen. Vi bliver undervist et par gange om året - sidste gang var det Julia Lahme og hun fortalte, at blogge er her for at blive. Det tror jeg hum har ret i. Jeg har blogget i over 5 år for Biogen Idec og privat. CupCakebyme holdte et online blogtræf og der var mange med:) Jeg læser mange blogge og skifter lidt mellem nogle af dem. Man skal jo forny sig og i takt med mine børn er blevet større, bliver mit blog indhold også anderledes på min egen blogge. Tænker man så får nye læsere og andre falder fra. Jeg har to skolebørn nu så skriver jo ikke lige om bleer:) Super fint du lige skriver et indlæg om det:)

  SvarSlet
 5. Jeg er her stadig!
  Personligt er jeg mest til blogs, og læser dagligt. Men er gået over til at læse en del flere udenlandske blogs og gør det frem for danske. Jeg syntes indholdet er mere originalt der, desværre er der kommet for meget sponsorat ind over de danske og der ikke særlig mange danske bloggere som er god til at gøre sponsorerede indlæg sjove at læse.... Og slet ikke når så 10 blogs på ens læseliste sponsorerer det samme....

  SvarSlet
 6. Jeg læser rigtig mange blogge. Mest mad, livstil og børn.

  SvarSlet
 7. ja da blog land er ikke død det er bare at finde de aktive blogge for der er mange ... desuden er har det været somme og der går blogland lidt ned men de kommer stærkt igen :-) på min blogroll har jeg 600 aktive blogge man kan se dem i bunden af min blog ...

  SvarSlet
 8. Jeg vil også gerne melde mig forsat aktiv i Blogland :-) Det Instagram, det bliver bare ikke mig. Jeg er nok en person af mange ord, så kun at kigge billeder på Instagram med ofte få ledsagende ord, det taber jeg hurtigt interessen for. Derfor vinder Blogland :-)

  SvarSlet
 9. Jeg er her endnu, er ikke så stærk i det der nymodens instagram ;)
  Synes nu også at det er noget hyggeligere at læse blogs, hvor jeg forstår sproget og ikke bare en masse tegn :)

  SvarSlet
 10. Mig slipper du heller ikke for ;-)
  Jeg elsker IG, men kan ikke undvære blogs og er faktisk ved at starte min egen op igen. Følte at jeg manglede et sted til at uddybe tingene. For IG er overfladisk, men også hyggeligt og inspirerende. Jeg har droppet nogle fordi jeg blev træt af lutter RC og diverse andre ting man bare SKAL have... GAB ;-)

  SvarSlet
 11. Jeg er vild med blog-verdenen. Jeg elsker det skrevne ord, og er slet ikke på instagram for alle de billeder giver mig ikke det, jeg ønsker. Så bliv endelig ved med at skrive..

  SvarSlet
 12. Er her også stadig :)
  Er slet ikk på instagram og kommer det nok heller ikk;)
  Blogs siger mig langt mere ! Min facebook minder egentlig også mest om min blog så det bruger jeg også mest den som :b

  SvarSlet
 13. Ja jeg læser med, og må sige jeg savner lidt dine indlæg :-) synes du har så mage gode ideer til børn, bolig og kreative ting med børn.... Så lurer lidt på insta. Men det fanger mig slet ikke som blogverdenen... Insta. Bliver for mig også for overfladisk så håber at se mere til dig
  Kh Nanna, Stjernepus

  SvarSlet
 14. Endnu en læser melder sig på banen. Var så vild med dit store dukkehus til din Mynthe. Hav en dejlig søndag aften.

  SvarSlet
 15. Jeg er stadig i blogland både som læser og aktiv blogger :) IG bruger jeg også meget, men det er de helt impulsive ting der ryger på. Bloggen er mere gennemtænkt, og billedkvalit er som regel bedre. Hver ting til sin tid :) Har personligt droppet de alt for polerede bolig ting på Instagram, men smag og behag :)
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  SvarSlet
 16. Jeg foretrækker stadigvæk blogs - Det er heller ikke så længe siden at jeg hoppede på insta-vognen.

  SvarSlet
 17. Jeg har ingen smartphone, så Instagram er jeg slet ikke koblet til. :-) Desuden er der langt mere gods at hente i blogs, hvor der følger længere tankerækker med billederne (hvis der er billeder til blogindlægget). Desuden startede jeg med at blogge i februar, og du vil, hvis du har lyst til det, kunne se, at jeg på ingen måde tegner et glansbillede.
  Jeg skriver om min hverdag som særligt sensitiv, og hvordan det har indvirkning på min hverdag, hvad jeg har fundet af løsninger, og tanker generelt om dette og hint.

  Du finder mig på stilleleg.blogspot.dk

  Desuden klikker jeg hvis ikke dagligt så i hvert fald hver anden dag ind på de blogs, jeg følger - heriblandt din, for at se efter nye indlæg eller genlæse tidligere af slagsen. Kort sagt - jeg er meget til blogs.

  Rigtig god mandag.

  Mh
  Karina

  SvarSlet
 18. Helt klart blogs før instagram. Kan også bare godt mærke på mig selv at instagram er et nyt medie for mig, som derfor også tager lidt tid at lære at kende. Samtidig står min blog stille pga. En graviditet der ikke helt samarbejder, men savner at skrive indlæg og nyder stadig at komme rundt hos jer andre :)

  SvarSlet
 19. Jeg læser helt klart masser af blogs. Jeg er faktisk slet ikke på Instagram ;o)
  Jeg får nok ikke kommenteret så meget som jeg gjorde før i tiden men jeg følger med alligevel :-)
  Har selv en blog men den har jeg ikke skrevet på i over et år. Eksmandens nye kæreste er frygtelig jaloux og alt i hendes verden handler om mig, så jeg gider ikke skrive mere som hun så kan følge med i.

  SvarSlet
 20. Jeg læser skam også stadig blogs, men jeg må indrømme at min egen blog har været forsømt længe.

  Kh Mette

  SvarSlet
 21. Lidt både og. Jeg lukkede min gamle blog ned i november af flere årsager, men her hen over foråret og sommeren kunne jeg mærke at jeg savnede det, og startede derfor en ny op.
  Jeg kan godt se der er flere ting der har ændret sig her inde på det halve år, jeg har været herfra, så det kræver lige lidt tilvænning, bla. det at man lige får logget ind og læst rullen igennem, lige som med facebook, og instragram men håber det kommer igen.
  Men kan også godt se at der er mange fra blogrollen der er forsvundet.

  SvarSlet
 22. Har ikke Instagram. Har dog en blog en følger en masser på Bloglovin. So there's that ;)

  SvarSlet
 23. jeg er her bestemt også stadig.. :o) jeg er også på instagram, men synes altså bedre om blogland.. :o)

  SvarSlet
 24. Ja for søren - bliv endelig ved ;o)

  SvarSlet
 25. Jeg er mest til bloggen, det giver noget helt andet end Insta.
  Insta og Pinterest er mere som hurtig inspiration, uden det personlige touch. Dejligt at du fortsætter ;)

  SvarSlet
 26. Jeg er her stadig.. modsat dig så føler jeg at blog verdenen er på vej tilbage.. netop fordi instagram er blevet for upersonligt. Jeg gør meget ud af at tjekke bloglovin og kommenterer.. For vi må allesammen indrømme at hvis man aldrig får respons på sine indlæg, så dør lysten lidt.. Har også oplevet at bloggere er begyndt at anbefale andre bloggere, for der er kommet virkelig mange nye til mens mange af de gamle er forsvundet. Har du selv prøvet at tage en runde og set hvor meget liv der er kommet i blogland? Det lyder ikke sådan ;)
  Jeg kigger ofte i kommentarerne på de blogs jeg følger og på den måde finder jeg nye spændende blogs :D Prøv det, så tror jeg du vil ændre mening..
  Tror måske også at hvis du ikke selv kommer "ud" og kommenterer nye blogs, så har nye bloggere svært ved at finde vej til din blog, så hvis man kommenterer flittigt så vil man også opleve respons og mere liv :D

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D