torsdag den 21. august 2014

En lille opfølgning...

Sørme om jeg ikke klokken 13 havde et helt rent og fint gulv, samt forberedt salat til aftensmaden, sirligt og fint snittet på bedste vis jeg nu kan.

Jeg skylder jer vidst en lille opfølgning på forrige indlæg. Humøret er blevet bedre og det var slet ikke så slemt som jeg havde frygtet, slet ikke faktisk. Stadig utrolig ydmygende og grænseoverskriden at en dame skal stå og se på imens jeg støvsuger og laver mad, alt imens hun bider læberne sammen og tager notater imens.. Hmm, hvad fanden betyder det? Men men men, hun var sød og fortalte om alle hendes observationer til sidst. Rigtige observationer faktisk, endda nogle jeg ikke selv havde lagt mærke til - tænk engang at én person der har set mig to gange kan "dømme" mig og min kunnen så hurtigt. Jeg bliver forarget hver gang jeg får nye udtalelser, jeg ved godt jeg ikke kan ret meget - ja nogle ting endda slet ikke, men når det er andre mennesker der siger det til mig rammer det altså bare lige hårdere. Også i dag.
Men men men, det er det der skal til og jeg er ved at have vænnet mig til at være hende der den "unge" med en krop som en 80 årig, ja ja, hej det er mig.

Nå, men på tirsdag kommer hun igen - så er vi forhåbentlig begge blevet klogere og kan sætte os og lave et lille skriv sammen til kommunen, som så kan rykke videre med min sag.
Drømmen er at have en afklaring ingen for et par måneder, min drøm, kommunen snakker år. Dét gør jeg ikke!

Image and video hosting by TinyPic

1 kommentar:

  1. Dejligt at mødet med "damen" gik udemærket. Håber virkelig at du får en afklaring inden for en overskuelig fremtid, for år det er da ikke til at holde ud at vente på.
    God weekend til dig og dine

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D