onsdag den 27. august 2014

Den der vase I ved nok... Ja dén! #kähler


Skal man deltage i debatten eller holde sin kæft?
Altså, egentlig kan jeg jo være bedøvende lige glad og jeg har altså heller ikke deltaget i debatter el. lign. for i bund og grund er jeg dybt lige glad med den vase og det ramaskrig der er omkring den. Come on - det er en vase, EN VASE? til sølle 349,- Jeg har sågår set den til salg privat på salgssider til både 2000 og 4000kr, helt ærligt? Tænk at man har samvittighed til det, dét begriber jeg ikke.

Allerede inden den famøse Kähler jubilærumsvase udkom, viste jeg et lille sneakpeak med den her på bloggen hvor jeg omtalte den som en "fredags forelskelse", for det var det, en lille forelskelse - altså indtil jeg så den i virkeligheden! For jeg er slet slet ikke så begejstret alligevel, halvdelen af vasernes guldstriber har et grønligt skær - men det er metal, så andet kan man jo ikke forvente. Så ja, jeg blev sgu nok lidt skuffet da jeg så den og slettede den derfor fra ønskesedlen.

Men hvorfor er det lige den er blevet så populær? Og hvad særligt er der over den når ALLE har den? Nogle har omtalt det som isenkræmmer branchens svar på de unge piger til en One Direction koncert, 'armen helt ærligt?

Jeg forstår det virkelig ikke og er ultra træt af at læse om det, igen - det ér altså bare en vase! Men tilgengæld er det ret sjovt med alt det grin der bliver gjort med det. Selv de lidt større organisationer og firmaer, som Dyreværnet, bObles.dk, DR, Samsung, Royal pilsner m.fl. joker med det. - Er du nysgerrig kan du evt tjekke det geniale hashtag #vasegate på instagram.
3 kommentarer:

 1. Jeg er godt nok også uforstående overfor alt det virak den vase har skabt, men sjovt har det altså været:-D

  SvarSlet
 2. Det der Er virkelig sjovt. Tak! :-D

  SvarSlet
 3. Det er humor!
  Mon det er noget, der der Kähler-hungrende kvinder kommer til at tænke tilbage på. Lidt a la 'Dengang jeg var teenager, så var jeg til koncert med...'

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D