søndag den 27. april 2014

Yndlings støvlerne..

I kender det sikkert godt, den der kedelige følelse der går igennem kroppen når man pludselig ikke kan passe yndlingsskoene mere? Tænk engang, den følelse kan en 4 årig åbenbart også få. På billedet ses Mynthe i sine absolutte yndlings støvler, faktisk er de "bare" købt i Deichmann til 99kr på udsalg. Indrømmet, jeg var lidt mistænksom, men min tvivl blev hurtigt gjort til skamme. De støvler var bare SÅ lækre, de sad perfekt og kvaliteten var rigtig god. De har virkelig udtjent sin værnepligt, Mynthe har brugt dem rigtig meget - lige indtil den dag de begyndte at klemme, oh suk og ve'.

Vi har desværre ikke fundet de helt perfekte støvler  siden, men Mynthe har fundet mange nye muligheder - også fra Deichmann.
Kender I butikken og dens vare? Hvis ikke synes jeg klart at I burde besøge en butik nær jer, dejlig børnevenlig og et stort udvalg af sko til hele familien, og især til børn - i alle kvaliteter og prisklasser.
Faktisk er udvalget til mor også rigtig lækkert, så sørg endelig for at have god tid og penge i pungen :-) 
Indlægget er sponsoreret, 
alle ord og holdninger er mine egne
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker Deichmann og handler der, hvis vi løber tør for sko - altså som i gror-ud-af-dem som børn jo gør - inden vi lige skal til England og handle endnu billigere sko:) Diechman har super ting og er meget mere end 'bare' Deichman for mig:) Vild med Mynthes støvler:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Glemte at nævne de sælger online og de gerne bytter i deres butikker selvom det er købt online:) Bare lidt bonus info, hvis ikke du viste det allerede:)

      Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D