søndag den 27. april 2014

Et børneværelse tager form..


Jeg beklager virkelig stilstanden herinde fortiden, og det fortsætter nok desværre lidt endnu. Hverdagen har ramt og min krop kan ikke helt følge med i det tempo jeg selv havde håbet. (jeg skal nok fortælle nærmere inden længe)

NÅ, men selvom hverdagen byder på nye udfordringer så sker der stadig lidt herhjemme, Mynthes værelse er så småt begyndt at tage form. Vi har lagt et fint egetræs klikgulv, istedet for det beskidte og slidte gulvtæppe der lå. En grå væg er kommet til, efter hendes eget ønske til moderens store glæde. Et ikea "Stuva" skabs/reol/opbevaringssystem til alt legetøjet og ikke mindst en ny fin prinsesseseng og skoldkopper på væggen. Snart følger skrivebord og bogreol. Det gælder om at tænke kreativt, værelset er nemlig ret lille, bare 5-6 kvm.
Mynthe har selv været med til at vælge det hele, dog har vi været enige. Hun har selv ytret ønske om et "stor-pige-skole-værelse" meget inspireret af de store skolepiger i børnehaven. Mynthe har valgt farverne grå, sort og lyserød.
Nu er rammerne på plads og så kan pyntningen begynde så vi kan få skabt et rigtig hyggeligt og lækkert værelse til hende. Det bliver super godt!

Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

 1. Hvor spændende, elsker boligglimt - glæder mig til at se resultatet (:


  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også det er rigtig spændende.. Resultatet er mig ikke heeeelt klar endnu :-P
   Skal nok vise mere :-)

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D