onsdag den 12. marts 2014

Skriveborde til børnMynthe er en rigtig tegne pige, faktisk er det sådan set det eneste hun beskæftiger sig med herhjemme. Men til gengæld er det så næsten også hele tiden, der bliver tegnet, skrevet, farvet og klippe klistret. Legetøj har aldrig haft den helt store interesse, men tegningen fastholder hendes interesse længe af gangen.
Derfor har vi besluttet at når vi flytter skal hun have et rigtigt storpige/skole værelse med et rigtigt skrivebord. Lige nu har hun et lille tegnebord med en lille skammel men der sidder hun altså ikke ordentligt!

Men hvad skal man lige gå efter? Det skal jo stadig være lidt børnet, hun bliver jo først 5 til sommer. Men samtidig skal det være et sted hun sidder godt og har lyst til at sidde, et sted der indbyder til mange timers fordybelse og tegneglæde.
Jeg har kigget lidt på ikeas skriveborde, men synes mange af dem hurtigt bliver store og klodsede og alt alt for dybe.. Min næste tanke var at finde noget brugt, men jeg synes ikke liiiiiige der er noget..

Billederne er inspiration fundet på pinterest, jeg er især vild med det øverste dobbelt billede, det er hyggeligt, enkelt og alligevel lidt tøset.
Det bliver vidst lidt af en kunst at få indrettet det lille værelse, der skal tænkes godt over tingene før der indrettes og tænkes i gode muligheder og opbevarings løsninger, det bliver nemlig noget mindre end det hun har nu - men pyt! Så længe det er hyggeligt og indrettet godt, så skal det hele nok gå, og hun slæber alligevel altid tingene ind i stuen.. Tihii..
(Opbevaringen må være næste punkt på dagsordnen, jeg er så småt begyndt at indrette det hele oppe i mit hoved...)

Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Flotte og inspirerende billeder - jeg har sidder med de samme overvejelser, og har også kunne konstatere at de bare fylder meget sådan nogle skriveborde... Jeg endte faktisk med ikke at sætte et ind, endnu. Men efter at have set dine billeder, kunne jeg måske overveje en hylde med bordpladen på :) vi er også begrænset af skråvægge...

  SvarSlet
  Svar
  1. De fylder nemlig rigtig meget, og på små børneværelser er det ikke plads der er meget af..
   Jeg er selv også mest til hylde funktionen, tror det er den ide jeg selv vil gå videre med :-)

   Slet
 2. Rasmus har endnu ikke noget skrivebord, for han kan sagtens sidde ved spisebordet og lave lektier. Men vi har aftalt at når han får sin egen pc, så får han en Stringreol med bordplade (altså i stil med den øverst til venstre), for vi bliver nød til at fjerne en kommode og så mangler der jo opbevaringsplads. Samtidig kan den komme til at hænge ved siden af vinduet uden at gå ned foran hans radiator OG den fylder ikke på gulvet. Ikke fordi der skal opbevares noget under reolen, men det ser bare lettere ud, når den hænger på væggen og ikke står på gulvet.
  Hvornår han få pc og reol må guderne vide - han synes NU, men det går vores bankmand vist ikke med til ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, den uovervindelige bankmand! Tænk engang hvis man ikke skulle styres af sådan en :-P
   Her kommer vi også i kampolage med et vindue og en radiator, tror jeg skal tænke videre over hylde skrivebordet, det er da smart! :-)

   Slet
 3. Jeg synes absolut bedst om billedet øverst til venstre - synes det er en genial løsning. den vil jeg huske på når det bliver aktuelt her

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D