søndag den 30. marts 2014

Ønsker til børneværelset

1. Ferm Living blyants holder // 2. Anna Who alfabet poster // 3. Loftslampe fra Ellos.dk // 4. Hay pude // 5. bObles ugle i træ // 6. Spejl fra House Doctor // 7. Mini kommode fra Ikea // 8. Opbevaringspose fra Ferm Living // 9. Hay Don't Leave Me natbord // 10. Børne dyre puder fra ByNord // 11. Hus fra Ferm Living // 12. Ikea Malm kommode // 13. Lampe fra Lapin and Me // 14. Happy Lights lyskæde // 15. Hay dots børnesengetæppe 

Tankerne omkring Mynthes værelse er så småt ved at være på plads, eller.. overhoved ikke! Men sådan det overordnede i ved.. Hun har selv ønsket farverne grå, sort og rosa. Vi starter helt forfra og har solgt og foræret alle hendes møbler mm. væk - efter hendes eget ønske, hun ville rigtig gerne starte på ny og få sig et rigtigt stor-pige-skole værelse med skrivebord. Hun skal først i skole næste år, men det eneste hun laver er faktisk at lege skole og skrive ord og lave regnestykker. Behøver jeg sige hun glæder sig til at komme i skole? Nå men i og med at vi flytter var muligheden der for at starte forfra, så det har hun fået lov til. Nogle ting bestemmer hun selv og andre ting er jeg med indover, hun er trods alt kun 4½!

Billedet viser nogle af de ting jeg ville elske at pynte hendes værelse med, men men men, mange af dem er alt for dyre til vores budget lige nu, så de vil blive ønsker, og andre vil jeg forsøge at finde noget tilsvarende bare meget billigere eller lave selv.
Men selvom pengepungen ikke bugner og de indkøb der skal gøres formegentlig ikke ender med denne liste, så er det jo tilladt at drømme, og dét er jeg god til - og Mynthe ligeså!


Image and video hosting by TinyPic

1 kommentar:

  1. Den seng med hule under du viser, har det været en succes? Vi står overfor at skulle indrette et nyt væresle til vores 7-årige, og umiddelbart virker det jo ret hyggeligt med sådan en hule under en halvhøj seng - synes hun også selv. Hvor man kan sætte sig ind og hviske-tiske med bedsteveninden. Jeg tænker bare, at hun er bedre tjent med at bruge pladsen til opbevaring og så lave et hyggehjørne med en madras eller en lænestol, hvor hun kan sidde og læse og tegne. Har hulen været brugt?

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D