mandag den 3. marts 2014

Fastelavn er mit navn...Jubiiii... Ingen prinsesse i år! 
Jeg blev SÅ glad da Mynthe en dag kom og sagde at hun gerne ville være en gammel dame til fastelavn, hun havde ellers været omkring pippe, prinsessen fra filmen Frost, spøgelse og meget andet - de sidste par år har stået på købekostumer og helst nogen som børnehaveveninderne også skulle være så de alle kunne være ens, og den slags haaaader jeg - men det er trods alt Mynthe der bestemmer hvad hun vil være, hun har den alder nu hvor jeg ikke har ret meget at sige til kostumer mm. 

Så da hun snakkede om en gammel dame blev idéen bestemt bakket op herhjemme, og vi gik i krig med hvordan hun skulle se ud og hvad der skulle købes. Byens genbrugsbutikker blev gennemvendt og for ganske få penge kom vi frem til et ret godt resultat synes vi selv. Skjorten var lige igennem symaskinen for at blive tilpasset fra en skjorte i størrelse stor dame, til en skjortekjole der kunne passe til en 4 årig, men ellers har det ikke krævet det helt store - heldigvis. 
Fastelavn er jo også den ene dag man som barn må få noget af mors sminke på, så det skulle hun selvfølgelig - vi forsøgte at lave lidt rynker mm. 

Mynthe var glad og super stolt da vi gik hjemmefra imorges og endnu mere stolt da de nede i børnehaven tog imod Olga og ikke Mynthe. Alle roste hendes udklædning meget. 
Hun har haft en helt fantastisk dag som Olga.


Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Hvor er hun da også herlig som Olga

  SvarSlet
 2. Fantastisk og hvor ser hun fin ud

  SvarSlet
 3. for hulan hvor er hun bare sød!!!

  SvarSlet
 4. What a great outfit!You must have had so much fun creating this!

  SvarSlet
 5. Hvor er hun skøn!! Så fotogen og smuk. Super fedt hun ikke ville være prinsesse, lige som allllllle de andre piger.

  Vores drenge var klædt ud som pirat og pirat-papegøje.

  Louise Siri

  (PS. Har en hobby giveaway igang, måske det var noget for to så kreative piger som du og Mynthe?)

  SvarSlet
 6. Hvor er det sejt! Modigt valg af hende og så fint lavet!:)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D