tirsdag den 11. marts 2014

Et nyt kapitel.. // Vi skal flytte!

Sørme så, tingene vil os det endelig lidt godt herhjemme. Der er faktisk mere eller mindre fremgang med alting, det sidste år - ja faktisk næsten de sidste to, har ikke været særlig sjove på mange punkter. Men nu lader det til at være vores tur til fremgang og dét er skønt!

Inden længe skal vi flytte, vi har nemlig skrevet under på et skønherligt lille bitte hyggeligt rækkehus. Jeg glæder mig! Det er helt perfekt, og lige som det skal være. Vi får ikke mere plads, men det gør ingenting for vi får nemlig en have, vores helt egen have og bedst af alt, jeg slipper for trapperne op til 2 sal og den forfærdelige skimmelsvamp der har hærget vores soveværelse og forårsaget en masse astma problemer hos mig.
Meget plads ville da være rart, men når man er syg og ikke selv kan holde det, så betyder den ekstra plads faktisk bare ekstra smerter og stress over ting der ikke bliver gjort. SÅ, jeg er super tilfreds. Vi får samme kvm som vi har nu, dog fordelt noget anderledes så vi får små rum men flere af dem. Lige som jeg kan lide det. Vigtigst af alt fik både mig og kæresten manden den der "hjemme" følelse da vi trådte ind af døren. Mavefonemmelse kom med det samme og jo flere gange vi har set den, desto mere er den bare vokset og vokset. Og jeg glæææder mig til at kunne nyde foråret og sommeren i vores nye have.

Vi flytter ikke langt, faktisk kun lige 400m længere oppe af vejen til det hyggeligste rolige kvarter ved blind vej og en masse legekammerater til Mynthe. Udover vores egen have er der også stor fælles legeplads, alt er indhegnet og fyldt med stier og ikke mindst er det tæt på skoven og på skolen når Mynthe skal starte til næste (!!!) år.

Det bliver bare SÅ godt - for os allesammen!
(ser det ikke bare hyggeligt ud på billedet?)


Image and video hosting by TinyPic

11 kommentarer:

 1. STORT tillykke smukke. Det glæder mig meget. Håber du viser flere billeder senere :)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke, det skal nok blive godt til jer :)

  SvarSlet
 3. Tillykke til jer. Dejligt solen endelig skinner lidt på jer!!

  Louise Siri

  SvarSlet
 4. Stort tillykke, hvor er det dejligt for jer.

  SvarSlet
 5. DEJLIGT for jer, tillykke. Og jo det ser hyggeligt ud!

  SvarSlet
 6. Nej, hvor er det dejligt for jer, kan godt forstå i gerne vil bo med have, det savner jeg også. Håber der kommer lidt billeder, når I er kommet på plads.

  SvarSlet
 7. Stort tillykke, hvor dejligt for jeres lille familie :)

  SvarSlet
 8. Hvor er det dog en fantastisk nyhed for jer og hvor lyder det enormt hyggeligt! Det ER altså bare noget helt andet med en lille have - og hvor vildt er det ikke lige, at Mynthe starter i skole til næste år?! Så er ens børn altså ved at være store ;)

  Jeg glæder mig til at se billeder derfra og endnu engang tillykke :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D