lørdag den 1. marts 2014

Århus kæresteweekend vol.2 // Aros
Man kan jo altså ikke tage til Århus uden at besøde Aros - efter min mening i hvert fald, for kæresten var ikke synderligt imponeret og synes vi var der meeeeeget længe! Jeg er stor fan af museer og elsker kunst, lige der er vi nok ikke helt ens. Ha ha! Men han blev lokket og jeg fik ham da med rundt på alle etagerne. 

Det var min første gang, jeg var ikke skuffet men nu heller ikke helt ekstatisk. Det var en god oplevelse, og jeg ville ikke være foruden, men jeg havde måske bare forventet mere? 
Dronningens udstilling synes jeg faktisk var ret interessant, jeg har set mange af hendes værker før og synes at det er skønt at vi har en kreativ dronning. Den ene etage var fyldt med nøgenhed, tissemænd, porno og død.. Det var lige makabert nok til mig. 
Der var en flok unge mennesker man kunne gå ind til og se dem igang med deres værker, tegninger og malerier. Se det var spændende, hold nu op nogen af dem var dygtige. 
Og så den store dreng, hold nu op hvor er han bare flot lavet - det er næsten lidt uhyggeligt faktisk. 

Alt i alt i en rigtig god oplevelse, som jeg er glad for at have fået med.
Men hold nu op en masse trapper og alt for lang ventetid ved elevatorene, ikke just handicap venligt! 

Image and video hosting by TinyPic

1 kommentar:

  1. Jeg vil også gerne en tur til Aros, men har det endnu til gode. Min mand har det nemlig på samme måde som din. Så det er en kamp op af bakke. Men jeg skal nok komme det en gang. Og jeg vil glæde mig til at se kæmpedrengen og gå i regnbue cirklen.

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D