torsdag den 10. oktober 2013

En intet mindre end fantastisk højstol! // Nomi højstol fra Evomove


Vi har været så heldige at få lov at teste denne Nomi højstol fra Evomove. Dem der læser med på bloggen regelmæssigt, ved at jeg fortæller min ærlige mening når vi tester, også hvis den er dårlig. Det er ikke tilfældet her, tvært imod - Faktisk har vi nu solgt vores ellers så elskede Trip Trap stol, til fordel for denne. For hold nu kæææææft den er fed, jeg eller, vi, elsker den! Den er flot at se på og Mynthe sidder flot og rank, ja faktisk sidder hun bedre og pænere ved bordet end nogensinde før. 
Fantastisk, intet mindre. 

Kender du til Nomi stolen?
Den forhandles lige her, og du kan selvfølgelig få bøjle mm, til de helt små børn, men faktisk kan du også få en skråstolsindsats til de nyfødte - se dét er da smart, fagre nye verden for mig - den slags fandtes slet ikke da Mynthe var nyfødt! Derudover kan du selvfølgelig selv designe stolen i form af træsorter og farve.

Er din interesse vakt? Ja hvis du spøger mig, ville det være dumt hvis den ikke var!
Nå men kan du lide den, så ville jeg holde øje med bloggen de kommende dage hvis jeg var dig :-)

Produktet til dette indlæg er sponsoreret, 
alle ord og holdninger er mine egne. 

Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer:

 1. Jeg gad også godt afprøve den på Emil, det eneste der "stikker" mig i øjnene er altså de 4 ben der som stikker ud...
  Men nu har jeg jo også kigget på 3 Trip Trap stole siden 2003

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå, det var også det første jeg bed mærke i da jeg så stolen, men det er faktisk slet ikke så slemt! De er overraskende nok slet ikke i vejen, tvært imod er de smarte idet der er små hjul på de to bagerste ben så den er super nem (selv for børnene) at rykke ind til bordet. Og så gør benene at den er umulig for ungerne at vælte på! :-)
   Ja det lyder som en salgstale - men er nu bare virkelig begejstret! Tihii..

   Slet
  2. Ej det lyder ret cool....
   Men man køber jo ikke ny højstol til sit barn når han snart fylder 3 år vel :)
   Eller gør man...?

   Slet
  3. Jeg mener godt man kan købe en ny højstol til et barn på knap 3 år. Børn sidder bedst når de har støtte til fødderne og de skal være forholdsvis gamle inden de kan nå jorden fra en almindelig spisebordstol. Når de har støtte til fødderne sidder de mere roligt og jeg kender flere talepædagoger der "forlanger" en trip trap stol eller lignende til de børn de arbejder med i institutionerne så børnene bedre kan koncentrere sig om det de skal og ikke sidder og rutcher rundt.
   Vi har stadig trip trap stole til vores de to yngste på 11 og 13 år så det er jo mange år man skal se på dem, så det kan godt betale sig at vælge en man kan holde ud. Vi har haft trip trap stole i køkkenet siden 1997.

   Slet
 2. Så holder jeg øje - For jeg ville nu rigtigt gerne vinde sådan en

  SvarSlet
 3. Jeg har hørt meget godt om den - Jeg tror at mine tumlinger vil synes om den :)

  SvarSlet
 4. De ben der er også det første der stikker i mine øjne. Men måske man skulle have den der med i overvejelserne, selvom vi har sat en triptrap på ønskesedlen. Sidder de mon mere rank på den der, end på en triptrap, de kære børn...

  SvarSlet
 5. jeg synes benene fylder alt for meget.For mig at se, er trip trap stolen lettere for mindre børn at kravle op på selv. Denne her ser spinkel ud, så mig kan den ikke imponere. det er ikke alt arkitekttegnet der er godt.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D