mandag den 30. september 2013

Nutrilett Give Away


Give Away 
En Give Away af den lette slags - eller, tvært i mod,
for alle de produkter du her kan vinde vejer et ondt år, der er nemlig rigtig rigtig meget. 

Har du lidt for meget på sidebenene, et par kilo for meget eller er du som alle andre kvinder bare lidt utilfreds hist og pist? Hvad end du skal tabe lidt eller meget kan nutrilett være en god hjælp, du kan enten erstatte alle dine måltider og hurtigt opnå flotte resultater eller erstatte enkelte måltider i løbet af dagen og stadig opnå et vægttab. Shakes, supper, smotthies, kaffe, chokolade bare og meget mere kan nu blive dit - der er produkter for over 3000kr og derfor er der rigeligt med "mad" til at du kan komme godt igang med dit vægttab.

Jeg er selv rigtig glad for produkterne og nyder godt af et nemt og mættende 'måltid' i ny og næ - især er det også smart når du er på farten. En smoothie til morgen og en bar til frokost, så er du godt kørende langt op af dagen. Og smagen er overraskende god, karamellen er som at spise en marsbar! Følger du anvisningerne og spiser du produkterne istedet for måltid, på de tidspunkter du ellers ville spise mad på. Holder du dig inden for kaloriegrænsen og er derfor sikret et vægtab - helt uden du føler sult eller kommer i underskud af vitaminer og mineraler.

Vil du vinde?
Skriv en kommentar herunder og fortæl mig hvorfor
Jeg trækker lod, og finder en heldig vinder allerede nu på søndag,
Den 6. Oktober klokken 21.00

Der er intet krav om at dele, linke, like på FB instagram eller andet, 
men det vil da gøre mig mægtig glad hvis du gad
 Del del del...


nutrilett's hjemmeside kan du få gode råd og inspiration til hvordan du kommer bedst muligt fra start. Du kan læse om hvordan du kick starter dit vægttab eller hvordan du bevarer et vægttab, og selvfølgelig blive klog på alle deres produkter samt få hjælp iform af deres smarte vægttabs tabeller - som iøvrigt også findes til din smartphone.


Image and video hosting by TinyPic

71 kommentarer:

 1. Jeg har endnu ikke prøvet nutrilett, måske det er vejen for mig!? Jeg har i hvert fald brug for at tabe mig, så jeg synes at jeg vil være et godt bud som vinder ;)

  SvarSlet
 2. Jaaaa - det ville klart give min mand en hjælpende hånd :)

  SvarSlet
 3. Det ville være en fantastisk før fødselsdags gave, og en hjælp til min træning jeg er begyndt på, så det ville være fantastisk at vinde!
  Og jeg er allerede fan, stor fan!!

  Knus
  Zofia Bodi
  hvidesko@hotmail.dk
  www.tresmaaord.dk

  SvarSlet
 4. Jeg har startet projekt tab-5-kilo og måske falder jeg i vandet som det er sket før... I en travl hverdag med 2 børn, job og familieliv er der sjældent tid til (solo)træning og så har jeg nok for at være ærlig en forkærlighed for mad og brød især - som har sat sig på hofter og lår... Måske nutrilet ville kunne få mig til at holde målet med måltider farten?

  SvarSlet
 5. Jeg vil utrolig gerne vinde!
  Efter at have været sygemeldt i mange år med PTSD er jeg nu på vej tilbage. Men sideløbende med at komme ud i "den virkelige verden" igen, kommer de ekstra kg. snigende - hvilket på ingen måde gør tingene nemmere.
  Men der er ikke overskud til at tælle points, veje 300 gram grønsager af til hvert måltid, kun spise proteiner eller hvad de forskellige slankekurere nu foreskriver. Så jeg vil virkelig virkelig gerne vinde :-)
  Jeg vil bare gerne tilbage til livet og tilbage til min "egen" krop og figur igen :-

  SvarSlet
 6. Er helt sikkert med. Bærer stadig rundt på de forbandede graviditets ekstra-kilo! :-)

  SvarSlet
 7. Jeg syntes jeg skulle vinde fordi jeg fortjener et kæmpe spark i R**** høhø Det kunne være et godt start spark

  -Anette
  anettesuniversdk.blogspot.dk
  gruzlie(a)hotmail(dot)com

  SvarSlet
 8. Lidt for mange ekstra kilo på sidebenene og presset i tid - Jeg synes at det er svært at komme i gang med job og tre børn. Der er altid lige noget, der skal ordnes. Sådan en lækker pakke kunne måske få mig ud af starthullerne - Og måske give mere energi og overskud til mine unger!
  m_hoej20(ad)yahoo.dk

  SvarSlet
 9. Vil meget gerne af med de ekstra kg efter min fødsel i januar. Krydser fingre! Mvh Rikke
  Rikkedlauritsen@gmail.co

  SvarSlet
 10. Jeg ville så gerne vinde! Jeg harrygradsom en orm, men alligevel et kæmpe kæmpe stort ønske om at tabe de forbandede fem kilo. Hep hep på mig!

  SvarSlet
 11. Jeg er gået lidt i stå med mit vægttab, så det ville være super at få kickstartet det igen. :)

  Line

  SvarSlet
 12. Vælg mig!!
  Efter at have tabt 55kg mangler jeg desperat hjælp til de sidste 10 kg så jeg kan få fjernet al den hud som jeg er såå flov over :-(
  Knus fra Pia - piarosacille@gmail.com

  SvarSlet
 13. Jeg vil også gerne vinde - med bryllup til maj og lige en fødsel inden, så tror jeg nok jeg har et par kilo eller ti jeg gerne vil af med.

  SvarSlet
 14. Fordi jeg os stadig kæmper med de sidste kilo og har fundet ud af nutrilet måske er min ven☺️

  SvarSlet
 15. Et spark til at komme i gang med at få tabt de overflødige kilo ville være velkomment.

  SvarSlet
 16. vil vældig gerne tabe de kilo jeg har siddende på sidebenene efter en tvillinge graviditet og efterfølgende medicinering for depression hvor en af de mange bivirkninger er vægt øgning.

  SvarSlet
 17. Jeg kunne godt bruge et hjælpende spark, til at komme i gang med kampen mod de ekstra kilo. Har hørt så meget godt om Nutrilette, så tænkte jeg ville prøve lykken, og håbe jeg kan være den heldige til at blive sparket lidt i gang.

  SvarSlet
 18. Dette kunne være en fantastisk måde for mig at komme af med de ekstra kilo der desværre er kommet på efter mit rygestop (hvilket jeg selvfølgelig er stolt af efter 30 år som ryger) - og hold da op hvor jeg kan dufte alt meget bedre nu :)
  Desværre har det gjort mig nogle (skriver mange) kilo større og det har jeg ikke brug for så håber virkelig at jeg er den heldige.
  Hyggelig 1. oktober hilsen og velkommen til efteråret
  June
  jusp@hotmail.dk

  SvarSlet
 19. det ville være lækkert at få et kærkomment skub bagi. jeg har snart prøvet enhver tænkelig metode pånær nutrilett, som så er næste skridt. jeg sidder med ca 10 kg. for meget på sidebenene som irriterer mig hver gang jeg skal have pænt tøj på, så håber jeg er heldig her
  snuble2@gmail.com

  SvarSlet
 20. 30 kg ekstra på kroppen pga medicin. Så det kunne være fedt med en kickstart til et vægttab:-)

  mette.suberling@gmail.com

  SvarSlet
 21. Ja tak. Der er røget en del kilo på hen over sommeren. Graviditet (slutter til november) og sommerens lækre vejr og is - det er en dårlig vægt kombi. Så når bassen er presset ud, så begynder amningen og vægttabet (forhåbentligt), så jeg ikke har helt så dårlig samvittighed overfor alt juleguffet som skal ned i mavsen.
  trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 22. Jeg har lige fået diagnosen Sclerose, og det ville derfor være godt for mig at komme af med en del kg, da jeg så ville have en chance for at få det lidt nemmere i hverdagen.
  Vil i øvrigt gerne lige kommentere at man ikke må bruge nutrilett, nupo eller lign mens man er gravid eller ammer... jeg havde nemlig kigget på det mens jeg ammede min datter, men måtte af den grund opgive det.

  SvarSlet
 23. Åhh det kunne være muligheden for at komme af med de sidste baby kilo- (baby er så 4 år nu:-)

  SvarSlet
 24. Det ville være det bedste at vinde!
  Har altid kæmpet med vægen, har næsten prøvet alt, og har tit overvejet nutrilett, men på en SU rækker pengene desværre ikke så langt..
  Det ville være en kæmpe hjælp :)
  - Håber jeg vinder...

  Knus Ann

  ann-s12@hotmail.com

  SvarSlet
 25. Det ville være en stor hjælp! Har nogle kg jeg forgæves kæmper med at komme af med. Måske ville dette være vejen, sammen med min træning? :-) Hope so!
  Karolinecarlsen@hotmail.com

  SvarSlet
 26. Jeg vil mangler et ordenligt spark, så jeg vil rigtig gerne vinde en portion.

  SvarSlet
 27. kunne være en god start til at smide graviditetskiloene! julie_windfeld@hotmail.com

  SvarSlet
 28. Det kunne være et super godt spark bagi til at komme i gang med at smide nogle af de alt for mange kilo :-)
  merete-d-h@hotmail.com

  SvarSlet
 29. Fordi der har sneget sig et par kilo for meget på, som studerende der ligger lidt for meget på sofaen og læser.

  vh stephanie
  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 30. Jeg er madkræsen men måske kan Nutrilette hjælpe mig en smule med vægttabt samtidigt med træning ved siden. Jeg har det svært med at spise grønt men det gør ikke noget hvis det smager af dem. Det har noget med pyske at gøre. Besværligt. Et råd er at lære din børn at spise grønt! ;)

  SvarSlet
 31. Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi jeg ved ikke hvor mange år, at jeg har kæmpet med min vægt. Derfor ville det være skønt hvis dette kunne hjælpe mig, og give mig et ordentlig skub i den rigtige retning.
  s.vilsboell@gmail.com

  SvarSlet
 32. Jeg er på vej nedad i vægt, men ikke uden hjælp fra andet andet end det sunde måltid. Jeg kombinerer lidt, og vil da vildt gerne vinde Nutrilettprodukterne. Kender dem godt i forvejen, og det smager rigtig godt. Også bedre, end jeg havde forventet.
  Synes det er et rigtig godt alternativ, frem for at falde i med et eller andet usundt. ;)
  Krydser vildt fingre.

  Hilsen fra Birthe R. Nygaard // birthe.gug@live.dk

  SvarSlet
 33. ja tak ja tak .... xxx finger for at jeg er heldig og vinder vægten skal ned :-)

  Reklame-for-Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 34. Fordi jeg bar rigtig gerne vil tabe mig og bare slet ikke kan finde ud af at komme igang......ville bare rigtig gerne inden min runde fødselsag!!!
  !

  SvarSlet
 35. Jeg ville først af alt dele med min lillesøster. Hun har i laaaang tid kæmpet med kiloene, og er bare så sej med træning osv. men dette ville give hende et lille skub, og troen på hendes hårde arbejde vil bære frugt.

  Derudover er jeg kronisk smertepatient i en alder af kun 29. Det er rigtig surt da jeg ofte må ligge i sengen. Og da jeg bor alene er det ofte jeg pga. træthed og smerter ikke har overskud til at lave rigtig mad. Ofte ender det så med franskbrød eller morgenmadsprodukt hvilket jo slet ikke er sundt eller indeholder de vitaminer og mineraler jeg har brug for. Derfor ville det for mig at vinde dette være en KÆMPE gave, da jeg så alle de dage jeg er sengeliggende kan lave mig et hurtigt og nemt samt sundt nutrilet måltid, og få de nærings stoffer jeg behøver. En del ekstra Kilo har også sat sig fast pga. inaktiviteten når jeg er smerteplaget. Dette ville produkterne også kunne hjælpe lidt på da de jo er kalorie fattige.

  ville blive overlykkelig da jeg både ville kunne glæde min søster samt selv få lidt hjælp i min hverdag og få lidt sundt på de slemme dage<3  /jenny
  jennyclausen0809@gmail.com

  Svar

  SvarSlet
 36. Jeg skal giftes til næste år, og jeg er så ked af tanken om at skulle gå til alters i den størrelse 48, jeg pt er. Det ville være skønt at kunne gå nogle størrelser ned, inden den store dag.

  denlilleverden@godmail.dk

  SvarSlet
 37. Unskylder at den er så lang

  Vil gerne vinde fordi jeg trænger til at få smidt et okay stort tal kilo. Tog rigtig meget på i min folkeskole tid da jeg blev mobbet med at jeg ikke var en tynd pind som alle andre, og det var rigtig meget så gik altid hjem og trøstespisede næsten hverdag. Min mor var den værste motivation til at tabe mig, jeg ved ikke hvor hun fik iden fra, men lad mig sige det som det er mobningen stoppede ikke i skolen, den var der også der hjemme, hun kommenterede altid hvor tyk jeg var/er og skældte mig ud i overdriver faktisk ikke en halvtime hvis hun fandt en slikpose eller chokolade bar på mit værelse, så det resulterede i at istedet for at tage hjem og trøstespise gik jeg en lang omvej hjem så jeg kunne nå at spise al mit slik.

  har prøvet så mange gange at tabe mig men det er svært når du ikke for nogen opbakning og mor ikke prøver at lave bare lidt sundere mad, var engang på nupo kur det virkede fint et meget lille stykke tid, indtil min mor igen beskyldte mig for at spise dem som snacks, men der stod jo på pakken at man skulle spise 6 om dagen, hvis man ikke spiste andet.. så det blev fjernet fra mig.

  prøver at få mig til at motionere og holde motivationen, men det er svært når man bliver spurgt dagene efter om man har taget på. misforstå mig ikke min mor er god nok noget af tiden, men det er som om hun godt kan passe på alle andre end hendes børn og jeg hader bare det selvglade udtryk hun har når hun kan passe noget jeg ikke kan,og hvis jeg kommer hjem med noget tøj i en størrelse hun ikke har forventet jeg kunne passe, da alle mærker ikke har ens størrelser, siger hun altid, den kan du da ikke passe, det ikke din størrelse, har du prøvet den? prøv den lige og hvis den ikke passer kan du give den til mig

  er lige startet på gym, en idræts linje hvor jeg håpede på en masse motion, men selvom det er en af mine hoved fag har jeg næsten ikke idræt og alle er bare så tynde :((

  så det ville være en stor hjælp at vinde, da jeg ikke har pengene til at betale for en sund kostplan, så jeg måske endelig kan få smidt alle de dumme kilo♥

  telafer97@gmail.com

  SvarSlet
 38. Fordi jeg har alt for mange kg jeg gerne vil smide og det skal være nu.
  Fordi vi har en madordning på arbejde som ikke harmonerer særlig godt med en kur, så det her vil være en god supplement
  Fordi jeg har smagt nogen af dem og de smager af flere...

  SvarSlet
 39. Efter jeg flyttede hjemmefra helt fra Aalborg til Kbh, har jeg taget på, fordi jeg ikk kan finde ud af at spise ordentligt, og det har været hårdt for mig at flytte så langt fra familien (ingen familie i Kbh), så jeg har trøstspist og taget på af det.... Nu skal det stoppe! Så Nutrilett ville være en god hjælper til at begynde med vægttabet...

  Louise Janner // Louise1990louise@hotmail.com

  SvarSlet
 40. Det vil være sådan en dejlig kickstart til at blive klar til julen, så jeg krydser fingre.

  SvarSlet
 41. Jeg har taget ca 4 kilo på hver gang jeg har været gravid - uden at tabe det igen...
  Nu vejer jeg så en del for meget, og er endelig motiveret til at gøre noget ved det! At vinde det her ville være et fantastisk supplement!
  Krydser fingre, for at mine fire unger, snart får en slank mor;)

  SvarSlet
 42. Hvorfor jeg skal vinde denne pakke fra Nutrilett er vist samme klassiske grund som mange andre kvinder, der har født børn. Jeg kæmper nemlig med de sidste 3-4 kilo fra min sidste graviditet som bare ikke vil forlade min krop, men mon ikke Nutrilett kan være med til at hjælpe kampen igang.
  MVH Rikke

  SvarSlet
 43. 1. aug 2013 gik jeg igang med kostomlægning og motion. Skal tabe 30 kg, har pt tabt 11,2 så det går den rigtige vej. Men nogle dage er især aftensmaden en udfordring. Mine 2 mindste drenge går til spring/skydning og jeg selv aquafitness som ligger lige omkring spisetid. Det ku være super lækkert med nogle Nutrilett produkter at supplere den sunde kost med på de dage hvor det skal "være nemt" - dagene går ikke altid som planlagt alene med 3 banditter hvoraf 2 har autisme diagnoser <3

  SvarSlet
 44. Fordi navnet på min blog er slankemor, men jeg har desværre ikke tabt mig i den tid jeg har haft bloggen :( Jeg har i mit liv prøvet mange kure, men har aldrig prøvet sådanne produkter. Det kunne jo være det var lige dét der skulle til, for at få kickstartet et (tiltrængt) vægttab...

  SvarSlet
 45. Ååååååh! Mega lækker giveaway. :) Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi jeg længe har prøvet at tabe mig uden held, da jeg bliver ved med at tage to skridt tilbage, hver gang jeg har taget et frem, og jeg har hørt så meget godt om Nutrilett, så hvorfor ikke deltage. Held og lykke til alle. :)

  Kamilla.Nielsen@hotmail.com

  SvarSlet
 46. Ja jeg har også samme grund som så mange andre kvinder. De sidste kilo efter graviditeter vil ikke forsvinde, hverdagen er booket med praktiske gøremål og træningen og den sunde mad bliver ikke prioriteret så højt, men måske dette kunne blive et startskud til at få smidt de sidste kilo. Jeg krydser finger!!!

  SvarSlet
 47. Jeg vil sindssyg gerne prøve det her produkt fordi du skriver-- " Holder du dig inden for kaloriegrænsen og er derfor sikret et vægtab - helt uden du føler sult eller kommer i underskud af vitaminer og mineraler " og jeg slås lige lidt med de der ekstra "jegelskerkageiweekenden" kg og har tit set Nutriletts produkter men endnu ikke afprøvet det, så melder mig på banen sammen de mine extra kg ;o)

  SvarSlet
 48. Jeg forsøger at tabe mig, og jeg tror det her kunne være en super måde at starte det vægttab. Jeg kæmper med ikke at have tid til at lave ordenligt mad selv, når familien spiser noget mere usundt end jeg ønsker, og her kunne måltidserstatninger, der er lette at lave, være en rigtig god mulighed. Jeg har længe overvejet at prøve deres produkter, men jeg har ikke fået taget mig sammen til at prøve dem, og ved at vinde dem, bliver jeg jo "tvunget" til at prøve dem, frem for bare at gå væk fra dem i butikkerne.

  SvarSlet
 49. Jeg vil gerne modtage produkterne fordi jeg er begyndt på nyt arbejde og ikke har fået nogle vaner eller rutiner endnu, og derfor har jeg ikke min "træningsplan" eller "kostplan" på plads endnu....og tror det er gode supplerende produkter :)

  // Rikke //

  SvarSlet
 50. Jeg ville ELSKE at vinde det her! Jeg har været igennem et 20kg vægttab, og på trods af en sund og velfungerende livsstil, er det nogle gange liiiige lidt stressende som 2.g'er, med 2 studiejob ved siden af. At kunne snuppe et af nutriletts produkter, er jo som at tilføje 30 minutter til mit døgn. De ting jeg har prøvet indtil videre, smager helt fantastisk, og at vinde denne konkurrence ville klart give mig en lettere, gladere og mere velsmagende hver dag :) super fed konkurrence!

  SvarSlet
 51. Jeg syntes jeg liige mangler de sidste 5 (som alle andre:p) - og har virkelig svært ved at finde mellemmåltider der duer for mig!

  SvarSlet
 52. Jeg vil da super gerne vinde fordi... Ja altså gym. starten har været rart hård ved sidebenene, desværre... og kantinen er dyr :-(

  Vh Mia Andersen
  missen.5@hotmail.com

  SvarSlet
 53. Jeg har PCO og har derfor meget svært ved at tabe mig, så måske dette er vejen frem for at kickstarte et vægttab? Jeg vil ihvertfald gerne deltage og håbe på at det bliver mig som skal prøve denne metode :)

  SvarSlet
 54. Vil gerne vinde for at få hjælp til at få tabt de sidste kilo efter graviditeten! :D

  SvarSlet
 55. Jeg vil da gerne vinde - det kunne forhåbentlig gøre det lettere at komme af med de sidste 9 kilo :)

  SvarSlet
 56. En hjælp til at komme af med de sidste graviditetskilo..

  SvarSlet
 57. Efter 2 børn på 3 år mangler der vist mere end et par kilo... Det kunne være et velment spark i rumpetten at vinde denne pakke :-)

  SvarSlet
 58. Jeg er pt gravid - og godt i gang med at oparbejde mig en solid kampvægt, så efter jul, når den lille er kommet ud, så kunne det blive rigtig godt med en hjælpende hånd til et vægttab - især fordi jeg håber, at 2014 bliver året, hvor jeg bliver gift med min dejlige kæreste <3

  SvarSlet
 59. Jeg vil gerne tabe mig. Og velvidende om at det er en livsstilsændring jeg skal have gang i (og har gang i), så ville det være virkelig dejligt med en kickstart til at begynde mit nye sundere liv på :) (og så er jeg lige fyldt 30, det skal være nu hvis det skal ske.)

  SvarSlet
 60. jeg har taget en del kg på her i min graviditet, så det ville være dejligt at have lidt start hjælp :)

  SvarSlet
 61. jeg ved ikke om jeg må men prøver, ellers må du bare lade vær med a vælge denne hvis det ikke er okay :)
  men jeg vil gerne ligge et lod ind for min mor da hun ikke kan selv, hun har taget en del kg på efter min far forlod hende for en del år siden og hun har kæmpet siden med at tabe dem, så det kunne være fedt hvis hun vandt så hun kunne få en lille booster til at starte med :)

  SvarSlet
 62. Jeg har kørt LCHF i 10 uger og har tabt mg 13 kg.....skal dog samlet tabe 45kg! Er gået lidt i stå...mangler et bosst og nogle lettere alternativer i den travle hverdag! Håber jeg vinder og får en hjælpende hånd til at vinde kampen over alle de dumme ekstra kilo ♥

  Mette Revsbech
  Mollymette@hotmail.com

  SvarSlet
 63. Uhh...vil da bare så gerne vinde!!! Jeg fik tabt mig inden vores sommerferie og havde heldigvis ikke taget på i ferien, så motivationen var i top til at forsætte efter ferien....men kom ikke i gang og har nu desværre taget et par kg på igen... :( Så det ville være en super kickstarter at vinde denne give away ;)

  SvarSlet
 64. Jeg vil gerne deltage, har tit overvejet at prøve nutrilett, men har ik taget mig sammen, måske er chancen der nu..... Xx fingre
  Mvh Addy (addy2xe@mail.dk)

  SvarSlet
 65. Årh, jeg gad virkelig godt!! Trænger seriøst til et spark bagi!! Krydser fingrer!!

  SvarSlet
 66. Årh, jeg gad virkelig godt!! Trænger seriøst til et spark bagi!! Krydser fingrer!!

  SvarSlet
 67. Jeg ville blive så glad hvis jeg vandt din give away. Har taget maaange kilo på efter antidepressiv medicin, og fast kæreste, høhø, han er lidt for glad for sovs og kartofler. Er i gang med at tabe mig, og er også begyndt at træne. Jeg krydser alt hvad jeg kan

  SvarSlet
 68. Jeg vil rigtig gerne vinde fordi det vil give mig en boost til mit vægttab - som jeg bare ikke kan føre igennem :(

  SvarSlet
 69. Jeg ville elske at vinde!
  Min mand er pt i Afghanistan og jeg er selv hjemme med to børn og startede studie i sep, så mine dage er rigtig pressede! Og samtidig med dette forsøger jeg at tabe mig, vil rigtig rigtig gerne tabe mig lidt ekstra inden min mand kommer hjem (ved godt at jeg ikke når 25kg på en måned, men lige et par ekstra den næste måned vil gøre underværker for psyken (plus at det ville være fedt at føle sig lidt mere lækker når han kommer hjem;)). Så Nutrilett virker umiddelbart som det helt perfekte for mig og vejen til en mindre krop!
  Kh Catrine
  www.catlyng.blogspot.dk
  ig: catlyng

  SvarSlet
 70. Jeg vil gerne vinde fordi jeg skal giftes næste år til August, og stadig mangler at tabe mig noget der ligner 15 kg, før jeg ser mig selv hoppe i en brudekjole, og derfor synes jeg at den her konkurrence kunne hjælpe mig til at kickstarte mit vægttab så jeg kan stå og føle mig som en slank og flot brud.. Hvorfor går du ikke bare igang tænker i nok så?? Men ser du, jeg går alene med min søn i hverdagene da min kommende mand er chauffør, og med et fuldtidsjob hvor der nærmest hver dag er overarbejde, så er det bare rigtig svært lige at finde det der ekstra overskud det kræver at gå en tur, eller lignende..

  SvarSlet
 71. Jeg har tidligere brugt nutrilet og været stor fan! :-D

  Efter jeg har født er der lige lidt kilo der godt kunne bruge em omplacering eller bare forsvinde helt og derfor er jeg langt fra afvisende for at nutrilet sku på bordet igen :-D

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D