torsdag den 19. september 2013

Mad på farten..


Mad på farten er ikke altså ens betydende med at det skal være fast food, der findes nemme og langt sundere alternativer! Skal jeg ud af døren om morgenen, er morgenmad ikke noget der eksisterer for mig - jeg kan ikke spise lige når jeg vågner, og derfor ryger der ofte en drikkeyoghurt eller en af de nye drikkeskyr med i tasken, det er bare så nemt og hurtigt og alligevel føler man at man får lidt mad i maven uden det fylder alt for meget. Frokost kunne være arlas nye tomatsuppe - se dén er god!

Arla har lanceret en masse nye lækre ting der alle er nemme at have med på farten hvis sulten skulle melde sig, og fælles for dem alle er at de er sunde og gode - jeg er faktisk overrasket over de relativt få kalorier der er i produkterne.
(min yndlings er dog deres yoghurt trifli - mums! de var væk inden jeg nåede at finde kameraet frem.. - Beklager! Det samme var de økologiske ostehaps, Mynthe og kæresten var ikke til at styre - måske vi burde begynde at købe ostehaps?)


Produkterne til dette indlæg er sponsoreret, 
alle ord og holdninger er mine egne
Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Lækkert. Skal tomatsuppen varmes? Så er det jo ikke altid, at man kan have den med (medmindre, der er microovn, hvor man skal hen)

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan både spise den kold og varm, men vil klart anbefale lige at give den lidt tid i mikro ovnen :-)

   Slet
 2. Mums... Hvor din taske fra??? Synes den ser SÅ lækker ud...

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også bare SKØØØØN!
   Det er en Balenciga :-)

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D