fredag den 3. maj 2013

Ugens madpakker


Denne uges madpakker.. Ja hele to stk's! - og så er den ene endda lidt lille i det- Den første dag, onsdag var vi kun lige med til frokost og gik hjem derefter, der bestod madpakken af en rundtnum rugbrød klappet sammen og skåret små, med lidt smør, salat og kyllingepålæg. Grov pasta, ærter og tomater og en pære til dessert. (de har ellers forskellig frugt, gulerødder og mælk ad libitum dernede, det er meget rart) På anden dagen bestod madpakken af en rugklammer, med henholdsvis æg og kylling, en skoleagurk samt nogle kartoffel fritter bagt i ovnen kun med lidt vanddrys, ingen olie el. lign. Og til dessert lidt vindruer.

Idag laver de selv mad og spiser sammen på stuen, de skulle have pitabrød, jeg forestiller mig at de har en fest. Helt kedeligt ikke at skulle lave madpakke, glæder mig helt til næste uges madpakker - selvom der også skal skæres et par dage eller 3 væk der, desværre, men så får jeg da en blød start med de der madpakker.

Image and video hosting by TinyPic

10 kommentarer:

 1. uhm det ser så lækkert ud. Dem ville jeg også gerne spise. Kun synes jeg, der skal lidt mere fedtstof til.

  SvarSlet
 2. Ser lækre og indbydende ud, men ville også gerne ha noget dip/fedststof til evt en hjemme rørt dressing til salaten!! Her hitter det med mandler og tandstikker med deller, cherry tomater, agurk, peberfrugt og hvis de skal være søde, så frugter og tørrede abrikoser.... Uhmm! Glæder mig til at se flere madpakker, altid godt med noget inspiration:0)

  God weekend!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har du (i) nok ret i, det tænker jeg bare ikke over idet jeg ikke selv spiser dressing. Jeg kan ikke tåle syrnet mælkeprodukter, og istedet for at lave noget fancy't selv har jeg altid undladt den slags, derfor er Mynthe heller ikke vant til det - men hun ville sikkert have sat pris på lidt ketchup :-P

   Tørret frugt er en super idé!

   Slet
 3. mums..... vil lige tippe til

  http://www.ama-tips.dk/opskrifter/broed.aspx?gclid=CN-Kxr67-rYCFU52cAod_RYAzQ

  der er nogle fantastiske brød opskrifter til lækker madpakke ;)

  SvarSlet
 4. Det ser bare rigtig lækkert ud! Tak for inspirationen - jeg har altid været vant til de der kedelige rugbrødsklemmer med leverpostej eller spegepølse, men i dag har jeg fået øjnene (og smagsløgene) op for Hanegals lækre kyllingepølse og mon ikke den skal noget oftere på bordet herhjemme og i madpakken ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, jeg elsker alt kyllinge pålæg.
   Og nu er der jo intet galt i leverpostej og en god spegepølse, det bliver bare hurtigt ret kedeligt - men man kan jo pifte det op med en masse lækkert til :-)

   Slet
 5. Uhm, der er intet som at have en lækker madpakke at se frem til, og de to bud er bestemt i den lækre ende (:

  - Anne

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D