søndag den 19. maj 2013

Finding the perfect dress // Kjole til bryllup vol.1

AX // Benneton // Dry Lake
Selected Femme // HM // ManoukianJeg er i vildrede, simpelthen! I kender det sikkert godt.. Tøjkrise, som i seriøs tøjkrise! Ikke bare 'endnu en dag på jobbet', fødselsdag, 'møde svigerforældrene første gang' nej nej nej, som i bryllups tøjkrise.. Og ja, jeg er ude i god tid - for at forsøge at forhindre at krisen eskalerer til det enorme, men puhh ha da hvor er det stressende!
Altså, brylluppet er for en der betyder alverden for mig, der er ingen dresscode, det holdes indendørs den 15. juni, så formegentlig er det en dejlig varm sommerdag. Men men men.. til et bryllup duller man sig jo lidt op, og når kærestemanden min har annonceret jakkesæt, ja så må jeg jo hellere følge trop. Problemet er bare i hvad?

Jeg har luret lidt på nettet, her er nogle af favoritterne.. men jeg ved ikke helt..
Den skal være super fin og elegant uden at skrige galle - what to do? Jeg har pænt brede skuldre og lidt for meget mave, så det skal der jo altså også tages højde for.. Den skal også være til at betale, jeg er ikke typen der kaster flere tusinde kroner væk på én kjole. Og så skal den være behagelig at have på - og vigtigst af alt - så vil jeg da mægtig gerne have den der "fuck jeg ligner en million" følelse når jeg har den på!

Hvad mon du ville tage på til et bryllup?

Kender du en god hjemmeside med flotte kjoler til en rimelig pris? Eller endnu bedre.. Har du nogen forslag til en fin kjole til mig? Modtager med kyshånd link på kjoler mm. 


Image and video hosting by TinyPic

20 kommentarer:

 1. Jeg har lige været til bryllup hos min svoger i England, manden var best man, prinsessepigen var brudepige og mindstemanden var brudesvend. Så jeg skulle også være pæn:) Plus man har hat på eller mange har til bryllupper i England så hmmm... Ville jo ikke rage uklar med svigermor:)Fandt nu alligevel det meste i mit skab og kombineret med en lille jakke fra en genbrugsbutik så jeg fin ud men jeg havde også krise så forstår dig godt:) Du kan se jakken på det sidste billede i det her indlæg:

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/2013/05/sndag-eftermiddag-pa-legepladsen-og.html

  Her kan du se de små og hvor fine de var:

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/2013/05/hvad-mon-de-kigger-pa.html

  Håber du finder noget behageligt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke da en skøn jakke! Den kan jeg godt forstå du er glad for, den kan da pifte det meste op :-)
   Og skøøøøøønne unger! Mynthe skal kun med i kirken og bliver så ellers passet, men hun skal da helt klart også have lov at få fin kjole på og sine elskede glimmerksko :-)

   Slet
 2. Synes da, at det er nogle super lækre kjoler, du har kig på.

  Hvis det skal være en liiiille smule mere "dress up", så måske denne fra Selected? http://selected.dk/femme/dresses/ballerina-corsage-dress/16031107,da_DK,pd.html?dwvar_16031107_colorPattern=16031107_GoldenLatte&forceScope=

  Eller hvis "dress down", så denne fra samme sted og med en lille jakke til? http://selected.dk/femme/dresses/selina-sl-dress-f/16032443,da_DK,pd.html?dwvar_16032443_colorPattern=16032443_HoneyMustard&forceScope=

  Ellers er den pailletkjole fra Selected, du har på billederne, altså virkelig, virkelig fin! Håber I får en helt fantastisk fest!

  SvarSlet
  Svar
  1. den sidste er ikke lige min farve, men den første er faktisk super fin! Tusinde tak for skøn inspiration - vil jeg klart kigge nærmere på :-)

   Slet
 3. Ville ønske jeg kunne hjælpe. Var endda selv til bryllup i går, med mega krise inden, men jeg fik lov at 'slippe nemt'.

  Kan dog ret godt lide nr 2 den grå der og den sidste grønne. Mht skuldrene, så ville den grå da se okay ud der, ville den ikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har også en lovlig undskyldning :-P

   Tænker måske nr 2 er for hverdags agtig?
   1+3 og 4 er vidst favoritterne lige nu :-)

   Slet
  2. Hmm... kan da godt være, sådan nogle fine sager går jeg ikke i til hverdag jo ;)
   Tænkte bare mere på at den ville sidde pænt på skuldrene måske?
   - men hvis det skal være en af dem du selv skriver, så ville jeg sige 1 ell. 4 - måske 4'eren i en anden farve. ;)

   Slet
 4. den grå nederst til venstre

  SvarSlet
 5. 1 - 3 eller 4
  Kender selvfølgelig ikk din krop i "fuld størrelse", så tænker på at det er et sommerbryllup...
  God jagt, - glæder mig til at se slutresultatet!

  hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  PS: Zalando har ofte nogle flotte kjoler og det gode ved hjemmesiden er, at hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev står der oftest med småt (under billedet) en lille rabatkode.
  - Og samtidig kan du vinge af hvilket prisleje du ligger i....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er en god L, sådan ret normal krop vidst - dog med lidt mave og brede skuldre! Men vi har præcis de samme favoritter, lidt sjovt :-)

   Zalando er allerede et hit herhjemme! Genialt koncept..

   Slet
 6. Hej Camilla. Jeg var til bryllup igår i en rigtig fin kjole fundet på Zaras hjemmeside. Jeg synes der var flere fine, og prisen er fantastisk :-)
  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh hvor skønt, elsker bryllupper!
   tusinde tak, det vil jeg da kigge nærmere på! :D

   Slet
 7. Den første er virkelig fin! Bare ikke en farve som vil være god til en blegfis som jeg :-/ Glæder mig til at følge kjolejagten, især nu hvor vi jager begge to ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. tror også jeg ville være ret bleg, meeeeeeen farven er bedre end en sart fersken.. heh.. Lige nu er favoritterne 1,3 og 4 :-)
   God jagt

   Slet
 8. Den aller første, den er sååå fin!

  SvarSlet
 9. Åhh ville ønske jeg var i samme krise...bryllupper er bare det bedste :)
  Jeg ville vælge den grå i nederste venstre hjørne... Men ellers prøv Zalando, både Selected Femme, Mint&Berry og Even&Odd er til at betale - så vil der evt. være til matchende sko og clutch... :)
  Glæder mig til at se hvad du vælger.

  SvarSlet
 10. Prøv, at kigge her:

  http://www.ladyvlondon.com/

  SvarSlet
 11. Jeg stemmer klart for nr. 1 eller nr. 5 (og nr. 5 burde jo være til at betale sig fra:-) et par søde pumps dertil og en lille clutch taske så er du GOLDEN :-)
  Knus M.

  SvarSlet
 12. Jeg har født for 7 uger siden og var til bryllup for 14 dage siden hvor manden var bestman. Var heldig at finde en lækker sort kjole fra Ganni med trekvart ærmer og flot snit i et lækkert stof der skjuler de ekstra kilo meget godt. Så prøv og Google Ganni kjoler evt i sort - der er mange lækre. Et par fede stiletter, en lækker clutch. Så er du fin!

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D