mandag den 6. maj 2013

Børnehave rygsæk // Haglöfs Tight xs
Mynthe har været heldig igen, rigtig heldig. For noget tid siden fik jeg et tilbud om at teste og anmelde en rygsæk fra webshoppen Carrie a long, en lækker side med hundredevis af forskellige tasker.
Vi klikkede ind på børnerygsækkene, og utrolig nok, blandt dyr og prinsesser valgte Mynthe selv denne model, Haglöfs Tight i xs, og så endda i sort selvom den findes i både grøn og lilla - men nej, den skulle være sort, og præcis denne model - for den har Fufar nemlig, bare i stor. (Mynthes morfar sværver til Haglöf og det har den lille prinsesse selvfølgelig bidt mærke i, man er vel Fufars pige!) 

Tasken er SÅ lækker! Faktisk er jeg kommet til at låne den en enkelt gang allerede, for voksne kan også bruge den - det er nemlig så smart at den kan indstilles i alle stropper og remme så den også tilpasses det enkelte barn. Helt perfekt nu vi er startet i en ny børnehave der tager på tur én gang ugentligt og kræver rygsække til hvert barn.

Carrie a long, har en masse forskelligt, men nok mest til mor. Men også kufferter, rygsække og ikke mindst nogle fine fine skoletasker - nu er det jo snart skoletid for mange børn, så her er der helt klart en god mulighed for at finde en.

 Indlægget er sponsoreret, ordene er mine egne
- Se min reklamepolitik her


Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Den er altså også fin! Og hvor er det rart at hun får god støtte i ryggen og remmene i en kvalitetstaske i stedet for at dingle rundt med en med prinsesser. Hun er opdraget godt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super fin ja, og idet hun ville have den i sort kan mor her jo også låne den ;-)
   Og den sidder som stødt på ryggen - og ja, det er trods alt vigtigere end små lyserøde prinsesser.

   Slet
 2. Vi har også Haglöf alle mand i husstanden, og Emil også denne lille model. Skønne tasker som bare holder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig bare super god kvalitet! :-)

   Slet
 3. Her i familien eeeelsker vi også Haglöfs. Har diverse tasker, jakker, sko og toilettasker. Det er super kvalitet. Hvor er det fint at de fås i så små størrelser, så der netop er plads til madpakken til børnehaven. Lækker luksus! ;)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D