Mynthe og jeg har bagt pizza snegle, og hold nu fast de var gode - virkelig bløde og lækre, og selv efter nogle dage var de dejlige bløde og føltes nybagte. Dejen var super nem at have med at gøre, selv for små børnehænder.
Vi har også haft bagt dem i en grov udgave, dog kan de altså ikke helt måle sig med disse.. Ja jeg beklager, men i dette tilfælde er det vidst "længe leve hvede mel"..
Opskrift: (24 stk.)
500g mel
150g flydende becel (el.lign.)
50g gær
2½dl lunken vand
lidt salt + lidt sukker
pizza sovs, ost og skinke til fyld (pynt evt. med oregano eller basilikum)
Fremgangsmåde:
Opløs gæret i vanden og tisæt mel samt alle de andre ingredienser og ælt dejen godt til den er glat og ensartet. Del dejen i tre lige store klumper og lad dem hvile i 10 minutters tid. Rul hver dejkugle ud til en rektangel, smør sovsen på dejen og fordel fyldet henover. Rul dejen sammen til en pølse og skær hver af de tre pølser ud i 8 snegle.
Sæt sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk let på dem. Lad dem efterhæve i ca. 20min. (imens kan ovnen forvarmes)
Bages midterst i ovnen i omkring 10min. på 250grader.
Lad dem afkøle på en bagerist inden spisning.
Mmm næste weekends bageri kan dette vidst være, så der er til madpakkerne, for de ser rigtig lækre ud;)
SvarSletDet lyder fornuftigt - de var virkelig lækre!
SletDet lyder som noget jeg skal lave en af dagene. Har jo det hele i skabene :) Tak fordi du deler
SvarSletDet er nemlig alt sammen noget man har i skabene, og indimellem behøver det hele jo ikke være super sundt altid :P
SletUhmm de ser lækre ud, måske man skulle bage en omgang til madpakkerne!!
SvarSletJeg har også frosset et par stykker ned til madpakken, det er de super til! :)
SletTak for lækker lækker inspiration.
SvarSletJeg har bagt dem i dag. Og ja sikke en lækker dej at arbejde med.
Hilsen Lisa
Dejligt at høre - og tak for tilbage melding, dejligt når nogle bruger ens opskrifter :-)
SletRigtig god opskrift :) Først undrede jeg mig over at der ingen æg skulle i.. Men nøj de blev gode! :)
SvarSletGodt at høre - og nope ingen æg! Det er nemlig ikke altid vi har æg liggende, og så må man jo finde på noget uden :-)
SletSuper lækker opskrift! Dejen var så nem at arbejde med, og smager super godt! Tak for en opskrift på en smækker lækker pizzasnegl! :D
SvarSletSuper lækre pizzasnegle!!
SvarSletkh mia og cecilie
Hmm - nu spørger jeg måske dumt :-) Men det er kun sovsen du kommer i inden du ruller; og så først det andet fyld efter de er skåret ud? Har - pinligt nok - ikke prøvet at lave pizzasnegle før. Og får 10 børn på besøg til 6-års fødselsdag i morgen.
SvarSletUps - kan jo bare læse teksten ordentligt - hi hi!
SvarSletMen nu er de på vej i ovnen - jeg er spændt på resultatet. God weekend til dig
Tihiii.. Ingen dumme spørgsmål - det kunne have været mig selv! :-P
SletHåber jeres pizzasnegle blev super gode.
Hvordan laves pizzasovsen?
SvarSletVores søn og jeg prøvede for første gang i weekenden at lave pizzasnegle efter opskriften og hvilken positiv oplevelse. Pizzasneglene blev supergode (og jeg er normalt ikke den store bager). Tak for en super skøn opskrift, som varmt kan anbefales. Vh. Charlotte
SvarSletJeg fik da aldrig svaret - men det er en supergod opskrift! Nu ved jeg, hvor jeg skal lede næste gang jeg kaster mig ud i bagning af pizzasnegle
SvarSletDet var vel nok de bedste pizzasnegle vi nogensinde har fået. Der er børnene absolut enig i;))) Tak for denne lækre opskrift.
SvarSletDenne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletFantastisk opskrift;) Der blev i weekenden bagt til ugens madpakker. Børnebørnene elsker dem. I morgen bages der så en dobbelt portion til en 7 års fødselsdag.
SvarSletJeg kan dårligt bage dem hurtigere end de spises, de voksne går sørme også med stor fryd til sneglene;-)
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletDet ER simpelthen verdens bedste pizzasnegle - vi har prøvet mange opskrifter, men denne er ubetinget langt den bedste!! Både børn og voksne elsker dem, både nybagte og fryse-udgaven i madpakken. TUSIND tak for den skønne opskrift, vh Anne
SvarSletIkke bare noget nær men TOTALT verdens bedste pizzasnegle :-). Har efterhånden bagt dem adskillige gange de sidste par år og alle der smager dem, roser dem til skyerne. De SKAL bare bages, når vi er på ture med madkurv. Og så gør det heller ikke noget, at dejen er vildt nem at arbejde med.
SvarSlet1000 tak for denne fantastiske opskrift!
hvor meget salt og sukker skal man tilsætte
SvarSletHvor meget pizzasovs, ost og skinke skal man købe? Glæder mig til at prøve dem! :)
SvarSlet