torsdag den 14. februar 2013

Tror du på valentines day?

billede fundet på pinterest

Altså, jeg har aldrig rigtig gået så meget op i det - MEN, jeg må da indrømme at en lille blomst ville bringe lykke, dog jeg forventer ingenting. Egentlig er det jo også en amerikansk tradition, et lille kommercielt indslag der giver blomsterhandlere landet over en fed indtægt. Vi holder jo heller ikke thanks giving?

Men altså, jeg må samtidig indrømme at jeg var ovenud lykkelig sidste år da kærestemanden min kom hjem med kæmpe 'i love you' ballon, stor buket og fin chokolade.
Jeg ville da også gerne haft kærestet lidt i aften på restaurant måske, men kærestemanden skal arbejde sent og ja igen, det er jo bare en helt almindelig torsdag...

Lægger vi for meget i valentines day her i Danmark?
- Mon det er noget I gør det i hjemme hos jer?


Image and video hosting by TinyPic

3 kommentarer:

 1. Det er ikke noget vi går op her hjemme. Men synes det er en meget sød idé, og jeg vil da også blive glad for en lille blomst. :)

  SvarSlet
 2. Nææ det er ikke en dag jeg lægger vægt på. Godt nok har vi taget halloween til os herhjemme, men Valentinsdag, tror jeg ikke rigtig på.

  Jeg har jo også morsdag, en dejlig dag, hvor der bliver puslet om en og en lille gave plejer jeg da også at få ;o9

  SvarSlet
 3. I virkeligheden er det i Italien at Valentines day startede :-)

  Vi gør ikke noget i det hjemme hos os, desværre :-)Eller, jeg skrev et kæreste brev til min kæreste, men jeg ville da gerne have haft en blomst :-) .. For det er ikke så ofte jeg får det, hehe. Men jeg er tilfreds, for så gør han så mange andre ting, året rundt :-)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D